تعداد بازديد :  
تاريخ : یک شنبه 4 آبان 1393برچسب:دولت,روحانی,لاریجانی,اعتدال,نقشه,شوم,

 

به گزارش مشرق، علیرضا زاکانی دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در سرمقاله نشریه پنچره به تجلیل از شخصیت مرحوم آیت‌الله مهدوی‌کنی پرداخت و در یادداشتی با عنوان «بندگی مخلصانه دینداری عالمانه و سیاستمداری صادقانه» تاکیدات حضرت آیت‌الله مهدوی‌کنی بر وحدت و بایسته‌های نگاه به آینده را مورد بررسی قرار داد.

متن این یادداشت در ادامه می‌آید:

خبر رحلت جانسوز فقیه عالی مقام و مجاهد نستوه، حضرت آیتالله مهدویکنی، مطلعی شد تا علاقهمندان به انقلاب اسلامی ضمن سوختن در فراق ایشان - همان‎گونه که رسول گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی(صلی‎الله‎علیه‎و‎آله‎وسلم) فرمودند: «إِذَا مَاتَ‏ الْعَالِمُ‏ ثُلِمَ فِی الْإِسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَا یَسُدُّهَا شَیْ‏ءٌ إِلَى یَوْمِ الْقِیَامَه» ( وقتی عالمی فقیه فوت کند در اسلام رخنه و حفرهای ایجاد شود که هیچ چیز نمیتواند جای آن را پر کند)- خلا غیر قابل جبران مرشدی آگاه، مجاهدی بصیر و پدری مهربان را با همه وجود حس نمایند و در مقابل هم دشمنان اسلام و ایران عزیز خشنود شدند تا جایی که بی‎محابا مکنونات قلبی سیاه خویش را بر زبان رانده و فقدان این عالم وارسته را به خیال خام خود، منشأ تغییر در آینده انقلاب اسلامی بدانند.

در ذهنم به اثرات فقدان این بنده مخلص الهی فکر می‎کردم و صفات برجسته‎ای را که از ایشان در خاطرم ثبت شده بود مرور می‎نمودم و حسرت می‎خوردم که چرا وقتی این بزرگان در قید حیات هستند ما جایگاه و منزلت آن‎ها را قدر نمی‎دانیم. از این رهگذر به صفاتی هم‎چون اسلام‎شناسی و جامع نگری، واقع بینی و درک درست مقتضیات زمانه با توجه ویژه به لطایف و ظرایف آن در کنار ولایتمداری، آینده نگری و حرکت دقیق در مسیر انقلاب اسلامی به‎همراه پذیرش هزینه‎‎های فداکاری و مجاهدت در دوران حیات پربرکتش می‎اندیشیدم.

عالم فرهیخته‎ای که در حوزه مروی و دانشگاه امام صادق (علیه‎السلام) توجه و اهتمام به تحول در حوزه و دانشگاه داشت و آینده پربرکت این انقلاب را در سایه دقت در اصول و ارزش‎‎های ناب اسلامی، خدمت صادقانه و بی‎منت به مردم رشید ایران و کادرسازی در دو مرکز تولید علم و انسان‎ساز حوزه و دانشگاه می‎دید و با تکلیفمداری و ترجیح مصالح انقلاب اسلامی بر مصالح شخصی می‎کوشید تا با آزادمنشی، اخلاقمداری و نگاه تشکیلاتی، نقش پدری مهربان را در جبهه انقلاب ایفا نماید و در همه ایام، حضور جدی و سرنوشت‎سازی در جبهه حق- هرچند در اوج ضعف جسمانی و بیماری قلبی- داشته باشد.

اینجانب توفیق ارادت از ابتدای انقلاب را به ایشان داشتم و به‎ویژه در دهه اخیر تاکیدات و خیرخواهیشان برای علاقهمندان به جبهه انقلاب را بین اصولگرایان شاهد بودم و از نزدیک در انتخابات‎‎های مکرر مجلس شورای اسلامی، ریاست‎جمهوری و شورای اسلامی شهر و روستا دریافتم که در کمال دقت می‎کوشد هزینه‎‎های حضور پر مسئولیت را داشته باشد ولی با آزادمنشی کامل به هیچ وجه رأی خویش را تحمیل ننماید و هیچ انتظاری را حتی ابراز ندارد، تاکیدات آن فقید سفرکرده هنوز در گوشم طنینانداز است که بر وحدت و پیوستگی اصولگرایان اصرار می‎ورزید و مسیر آن را هموار می‎نمود.

اینک که در آستانه انتخابات خبرگان پنجم و مجلس شورای اسلامی دهم قرار داریم، باید بکوشیم تا با وحدت بر محور اصول و پیگیری انسجام جبهه انقلاب، خاطر آن سفر کرده را آرامش بخشیم.

با دقت در آرایش صحنه انتخابات و توجه به اخبار موجود پیرامون آن، به نیکی در می‎یابیم که رقابت جدی آینده بین خودی‎‎های ملازم ولی فقیه در قامت اصولگرایان با خودی‎‎های متاخر از ولایت در چهره عناصر اصلاح‎طلب و کارگزاران است. به‎نظرم درانتخابات آتی نقش خودی‎‎های متقدم (گروه انحرافی) نسبت به ولی فقیه کمرنگ بوده و هیچ بخشی از جامعه به‎واسطه تموج و عهدشکنی، اعتمادی بر آن‎ها نخواهد کرد و لیکن در نهایت، وزنِ آن‎ها به‎سمت عناصر دوم خردادی و طرفداران رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام میل خواهد نمود، همانگونه که در گذشته اقدامات پرابهام و اخبار موثق آن شنیده می‎شد و اخیرا نیز جلساتی بین آن‎ها برگزار گردید.

1. آقایان هاشمی رفسنجانی، سیدحسن خمینی و محمد خاتمی می‎کوشند نقش خویش را در انتخابات خبرگان رهبری سال آینده محوری نموده و با اهداف حداکثری برای کسب اکثریت خبرگان پنجم و حداقلی برای حضور اقلیت فعال و اثرگذار، گام‎‎های موثری را بردارند. به‎نظر میرسد آنان با دقت تلاش می‎نمایند تا با مصادره ظرفیت ریاست محترم جمهوری و پیگیری وحدت بین افراد و گروه‎‎های دوم خردادی از یک سو و از سوی دیگر با ایجاد تفرقه بین اصولگرایان به جذب بخشی از ظرفیت ایشان دست یابند و با ارسال پیام‎‎های متنوع، عناصر خاموش و حتی دارای موضع در قبال انقلاب را جذب خویش نمایند.

2. ریاست محترم جمهوری جناب آقای روحانی سعی می‎نماید برای استمرار حضور خویش در اریکه قدرت نقشی فعال و اثر بخش در انتخابات مجلس شورای اسلامی داشته باشد و با ظهورجریانی سوم در کنار اصولگرایان و دوم خردادی‎ها، جریان اعتدال را در عرصه سیاسی کشور ایجاد نماید. البته در این مسیر امیدوارند بخشی از اصولگرایان را به محوریت آقایان لاریجانی و ناطق نوری با وعده استمرار ریاست مجلس دهم توسط جناب آقای لاریجانی همراه خود سازند تا در کنار قسمتی از اصلاح‎طلبان، شعار اعتدال را به یک جریان ریشهدار اجتماعی تبدیل کنند.

3. پیوستگی دو بند فوق و انتظار عناصر سیاسی دوم خردادی این است که در انتخابات خبرگان رهبری، داشته‎‎های جریان اعتدال(به فرض ایجاد) به سبد آرای مورد نظر آقایان هاشمی رفسنجانی، سید حسن خمینی و خاتمی سرازیر شده و بالعکس سرمایه‎‎های اجتماعی این سه نفر پشتوانه پیروزی جریان اعتدال در انتخابات مجلس شورای اسلامی شود.

4. اصولگرایان با کولهباری از عبرت و تجربه تلخ وشیرین گذشته می‎بایست بکوشند زمینه وحدت حداکثری بر محور اصول را فراهم نموده و با ایجاد همبستگی بین گرو‎‎های اصولگرا (جبهه پیروان خط امام و رهبری، جبهه پایداری انقلاب اسلامی، جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی، جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی وسایر گروه‎‎های اصولگرا) و چهره‎‎های شاخص این جریان (آقایان حدادعادل، لاریجانی، توکلی، جلیلی، قالیباف، رضایی و... ) و در سایه حمایت‎‎های جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، جامعه روحانیت مبارز و موسسه حضرت امام خمینی (ره) ظرفیت حضوری بالا، فعال و اثرگذار را در جامعه خلق نمایند.

5. اصولگرایان باید تلاش کنند ضمن حفظ انسجام و وحدت حداکثری بر محور اصول که محوری‎ترین آن ولایتمداری درست است، با دقت در انتخاب عناصر شایسته و کارآمد و میدان دادن به چهره‎‎های جدید، پرانرژی و نخبه برای معرفی به مردم، ایجاد پیوستگی هرچه بیشتر با قاعده هرم اجتماعی و اکثر نخبگان و توده‎‎های جامعه، برنامه‎ریزی دقیق برای استفاده از ظرفیت‎‎های خاموش جامعه و ارائه یک چهره شاداب و با برنامه، زمینه تحول در قوه مقننه را فراهم آورند، رویکردی که ان شاء الله هم به اعتماد بالای ایرانیان عزیز منجر خواهد شد و هم پیروزی مجلسی پویا و با برنامه را رقم خواهد زد.

6. تجربه تلخ تفرقه در انتخابات‎‎های اخیر به ما می‎آموزد که از هیچ ریزشی در جبهه انقلاب استقبال ننماییم ولی عناصر فعال در جبهه انقلاب نیز باید بدانند خطا  در تشخیص و دامن زدن به تفرقه اینبار غیرقابل بخشش بوده و نیرو‎های انقلاب از هیچ پیام تفرقه انگیزی استقبال نخواهند کرد و هم‎چنین هرگونه عبور از جبهه اصولگرایان و پیوستن به جبهه فرضی اعتدال را کمک مستقیم به عناصر دوم خردادی دانسته و رهروان این مسیر را در ذهن دلدادگان به انقلاب از گردونه اصولگرایان خارج ساخته و با تغییر در ماهیت ایشان جایی برای آینده سیاسی‎شان در جبهه انقلاب نخواهد گذاشت.


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : یک شنبه 4 آبان 1393برچسب:خاتمی,توبه,توبه گران,فتنه,فتنه گر,فتنه گران,

 

 

به گزارش مشرق، محمدخاتمی اخیراً در دیدار با گروهی از اصلاح‌طلبان و در لابه‌لای صحبت‌هایش گفته است: اصلاحات باید رویکردش رو به مردم باشد و  کمک کند بدبینی‌های احتمالی که نظام نسبت به این جریان پیداکرده، حذف شود. اگر چنین نشود، نتیجه‌ای جز واگذاری عرصه به تندروهای مسئولیت‌ناپذیر جامعه حاصل نخواهد شد و این هم به زیان مردم است و هم به زیان نظام.

وی همچنین در اشاره به کارنامه کاری دولت اصلاحات نیز اظهاراتی را بیان کرده و با طرح عبارت «جریان» به جای «دولت» گفته است: هر جریانی ممکن است اشتباهاتی داشته باشد و ما منکر اشتباهات خود نیستیم.

 *این اظهارات آقای خاتمی مبنی بر اینکه «باید برای حذف بدبینی‌های نظام نسبت به اصلاحات تلاش شود» و «ما منکر اشتباهات خود نیستیم» می‌توانند فرکانس‌هایی مبنی بر تغییر موضع محمد خاتمی نسبت به فتنه و حوادث سال 88 باشد که در روزهای آینده رخ خواهد داد.

فرکانس‌هایی که البته تا رخداد موعود یعنی عذرخواهی رسمی و اصلاح مسیرهای غلط گذشته وقوع نیابد، نمی‌توان به صحّت آنها اطمینان کرد.

آقای خاتمی پیش از این نیز با انداختن رأی خود به صندوق‌های رأی انتخابات مجلس نهم که توسط اصلاح‌طلبان تحریم شده بود، سعی کرد بدبینی‌های مورد اشاره را تا حدی فرو کاهد اما دریافت که هیچ اقدامی جای عذرخواهی رسمی و اصلاح مسیرهای غلط گذشته برخی اصلاح‌طلبان و سران آنها را پُر نخواهد کرد.

فرد مورد اشاره البته در صحبت اشاره شده در بالا نیز انگیزه تلاش اصلاحات برای رفع بدبینی‌ها (یا شاید همان توبه) را دلسوزی برای زیان مردم و نظام! ذکر کرده است.

این در حالی است که انگیزه هر توبه کننده‌ای در وهله‌ی اول باید فهم قبح گناه و برائت‌جویی عقلایی از آن باشد.

گفتنیست یک روزنامه اصلاح‌طلب هم در صبح فردای انتشار این سخنان آقای خاتمی، در توشیح سخنان به مفهوم «ضرورت کنش‌های اعتمادافزا از سوی اصلاح‌طلبان» اشاره کرد و نوشت: «(خاتمی) تاکید دارد که نباید از ساخت رسمی و کلان قدرت نیز مغفول مانده و برای گذر از چالش‌های پیشین و برآوردن بستری مهیا و مناسب برای فعالیت سیاسی، کنش‌های اعتمادافزا در دستور کار اصلاح‌طلبان قرار بگیرد.»

شایان ذکر است که آقای خاتمی از سال 88 به این‌سو تلاش‌های فراوانی برای دیدار با مقام معظم رهبری و حتی اعضای دفتر ایشان انجام داده و برای این کار کسانی را هم واسطه کرده اما به وی اجازه این کار داده نشده است.

وی حتی موفق به کسب اجازه برای عیادت از رهبر انقلاب در بیمارستان هم نشد.


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : یک شنبه 4 آبان 1393برچسب:مشرق,کارت,کارت زرد,ایران,ایرانی,رییس,رییس جمهور,

 

به گزارش مشرق، صبح امروز یکشنبه چهارم آبان مرحله دوم مسابقه «ستاره 20» با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی‌تصویربرداری خود را آغاز کرد.

تقلب‌های مجری به شرکت‌کنندگان

در ابتدای این برنامه، توضیحاتی توسط مصطفی فیروزی، مجری برنامه به شرکت‌کنندگان داده شد و او برای آنکه آنها با چشم‌تر و ناراحتی سالن را ترک نکنند به قول خودش به آنها تقلب رساند. او اعلام کرد بهتر است شرکت کنندگان با صدای بلند صحبت کنند و در حالتی که پشت به تماشاچی و داوران هستند برنامه خود را اجرا نکنند.

طبق گفته مجری، در صورتی که کسی از سوی داوران کارت سبز بگیرد به مرحله بعد راه پیدا می‌کند و کسی که کارت زرد به او نشان داده شود باید پس از تمرین دوباره به جایگاه امتحان برگردد افرادی که کارت قرمز می‌گیرند نیز به کلی از دور مسابقه خارج می‌شوند.

در ادامه فاطمه سمرقندی طراح و کارگردان «ستاره 20» که پیش از این سریال «راستش را بگو» با تهیه کنندگی او روی آنتن رفته است در سخنانی گفت: روز گذشته از بین 400 شرکت کننده، 250 نفر به مرحله بعد رسیدند که از این تعداد 24 نفر مورد قبول قرار گرفتند تا پس از آموزش دیدن در مرحله بعدی مسابقه شرکت کنند.

پس از این نسرین مقانلو، ‌هائده حائری، رامسین کبریتی و چنگیز جلیلوند از جمله داوران مسابقه وارد سالن شدند و ضمن خیرمقدم به وزیر ارشاد، آرزو کردند داوری عادلانه ای داشته باشند.

در ادامه جنتی روی سن آمد در حالی که مدام صدای میکروفن او قطع و وصل می‌شد، در سخنانی گفت: من برای صحبت کردن نیامدم بلکه خواستم در این جلسه حضور پیدا کنم تا از نزدیک با تلاشی که صورت می‌گیرد، آشنا شوم و این حرکت بسیار ارزنده است. ما کشوری هستیم که افتخار داریم سابقه فرهنگ و تمدن طولانی ای داریم که البته همه به آن معترض هستند.

وی افزود: در اشعار نیز آمده که هنر نزد ایرانیان است و بس. البته ممکن است اینگونه نباشد، اما ایرانیان را همواره به عنوان هنرمندان می‌شناسند و ما ریشه‌های مختلف هنری داریم که یکی از آنها سینما و بازیگری است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی‌تاکید کرد: خوشبختانه از آغاز انقلاب ما در این حوزه در حال تحول بودیم و اینک سینمای ایران در دنیا شناخته شده است.

قطع شدن میکروفن و شوخی مقانلو

وی به کنایه ادامه داد: این میکروفن هم که مدام قطع و وصل می‌شود!

مقانلو نیز به شوخی به او گفت: آقای جنتی اینجاست که نیاز به صدای بلند بازیگری احساس می‌شود.

جنتی ادامه داد: بسیاری از فیلم‌های سینمایی ما در کشورهای دنیا به خوبی شناخته شده اند و در همه حوزه‌های هنر که مطالعه می‌کنیم، تعدادی شخصیت برجسته حضور دارند که نخبگان هر حوزه هستند.

وزیر ارشاد افزود: در حوزه شعر هزاران نفر آمدند، اما فقط یکی فردوسی شد. از بین آن همه نفر تنها حافظ، سعدی و رودکی تاکنون بدریادها مانده اند و جزو افتخارات این کشور هستند و چهره‌های ماندگار دنیا به حساب می‌آیند. در حوزه‌های هنری دیگر هم همین گونه است. ما چهره‌های بسیاری می‌بینیم که سال‌ها کار و تلاش کردند، آموزش دیدند و نهایتا توانسته اند تاکنون خودشان را نشان دهند.

وی درباره مسابقه «ستاره 20» اظهار کرد: کار خانم سمرقندی و همسر گرامی‌شان و سایر همکاران آنها بیشتر برای من امری شنیدنی بود و باور نمی‌کردم یک بخش غیردولتی در این زمینه احساس مسئولیت کند و مسابقه ای عظیم ترتیب دهند که از بین بی‌شمار علاقه‌مندان به بازیگری، افرادی را که استعداد بیشتری دارند انتخاب کنند.

جنتی ادامه داد: روزی که با طرح «ستاره 20» آشنا شدم آن را کاری ارزنده دیدم در حالی که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی‌ باید وارد این عرصه شود، افرادی مسئول و مسئولیت پذیر این کار را شروع کرده اند و فعالیتشان ارزنده و قابل توجه است.

امیدوارم همه کارت سبز بگیرید

وزیر ارشاد خطاب به شرکت کنندگان در سالن گفت: امیدوارم همه در این داوری مورد قبول باشید و کارت سبز بگیرید این کار را هم ادامه بدهید و در آینده ای نه چندان دور شاهد بازی‌های خوب شما در آثار هنری باشیم و فیلم‌های شما در صحنه‌های جهانی مورد توجه مردم دنیا قرار بگیرد.

وی در این برنامه اعلام کرد: لازم می‌دانم از همه دست اندرکاران که برای برنامه ریزی تلاش کرده اند و داورانی که همکاری صمیمانه ای داشتند، سپاسگزاری کنم.

در ادامه، مجری برنامه از جنتی قول گرفت که 20 نفر منتخب در یک سریال حضور داشته باشند یا 10 فیلم سینمایی ساخته شود که این ستاره‌ها در آنها بازی کنند.

وزیر ارشاد هم به شوخی گفت: 50 درصد این موضوع که طرف شما بود، حل شد، قسمتی که به من مربوط است هم وقتی دقیقا از خواسته شما مطلع شوم از آن حمایت خواهم کرد.

زمانی که جنتی از روی سن پایین آمد، رضا رویگری که اخیرا دچار سکته شده بود در حالی که دو نفر او را برای راه رفتن کمک می‌کردند، وارد سالن شد و لحظاتی به خوش و بش رویگری و وزیر ارشاد گذشت.

در ادامه، چند تن از شرک‌کنندگان روی صحنه آمدند. یکی از آنها پسر جوانی به نام بهنام سرلک بود که گرچه تلاش می‌کرد بازی حسی از خود ارائه دهد، مقانلو او را رد و اعلام کرد هیچ بغض، احساس و ریتمی‌ در بازی او ندیده است.

در ادامه زینت رحمانی داوطلب 20 ساله روی سن آمد که مقانلو و کبریتی بازی او را اغراق شده دانستند و مقانلو معتقد بود او بیشتر بازی کرده تا اینکه زندگی کند.

مردی که لباس‌هایی شبیه جاهل‌های اول انقلاب پوشیده بود و حدودا 40 سال سن داشت و مرد دیگری که به نظر 60 ساله می‌رسید نیز شانس خود را امتحان کردند و هر دو مثل شرکت‌کننده‌های قبلی کارت قرمز گرفتند.

پس از این وزیر ارشاد برای بازدید از بخش‌های مختلف استودیو که در سالن سبز محیط زیست پارک پردیسان واقع شده بود برخاست و مسئولان برنامه بخش‌های مختلف را به او نشان دادند از جمله بخشی که داوران دیگر مسابقه از جمله پژمان بازغی و رضا رویگری در آن از داوطلبانی که کارت زرد گرفته بودند، امتحان می‌گرفتند.

خواسته فریبا کوثری از وزیر ارشاد

فریبا کوثری، بازیگر سینما و تلویزیون دیگر داور این مسابقه بود که در این محل حضور داشت و در سخنانی خطاب به جنتی گفت: امیدوارم ستاره‌های بعد از ما حداقل شرایط مناسبی داشته باشند، همانطور که شرایط آقای رویگری را دیدیم ما هم جوانی‌مان را پای این کار گذاشته ایم و حتی بیش از بودن با خانواده‌هایمان سر کار هستیم. بارها پیش می‌آید نیمه‌شب برای بازی آفیش شویم، اما هیچ پشتوانه ای نداریم من از شما صادقانه نه به عنوان هنرمند بلکه به عنوان یک شهروند می‌خواهم در این زمینه دقت کنید.

وی در پاسخ به جنتی که منظور او چه کاری است، گفت: مثلا وقتی هنرمندی چون رویگری دچار بیماری شده باید تمام مراحل درمان او رایگان انجام شود یا حداقل دستمزدی به عنوان بازنشستگی به هنرمندان اختصاص پیدا کند حقوق بازنشستگی که حداقل زندگی یک هنرمند با آن بچرخد؛ چراکه ما سال‌ها وقت، جوانی و انرژیمان را روی این کار می‌گذاریم.

جنتی در این زمینه توضیح داد: ما کارهایی را شروع کرده ایم، انشاءالله نه به زودی و طی ماه‌های اخیر بلکه شاید یکسال بعد نتیجه آن را خواهید دید.

کوثری هم ابراز امیدواری کرد تا زمان ریاست جنتی حتما این اتفاق رخ بدهد.

صندوق حمایت از هنرمندان ورشکسته بود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی‌تاکید کرد: صندوق حمایت از هنرمندان زمانی که ما آمدیم یک صندوق ورشکسته بود که 28 میلیارد بدهی به سازمان تامین اجتماعی داشت و حتی بیمه هنرمندان قطع شده بود، اما ما در حال مذاکراتی با بانک پاسارگاد و آینده هستیم. قائم مقام وزیر صنایع آقای گروسیان وارد عمل شده اند و اکنون هیات مدیره صندوق هنرمندان افرادی هستند که همگی در بازار پول و سرمایه فعالیت می‌کنند و امیدوارم آنها بتوانند از همین کارها که شما گفتید حمایت کنند. این فعالیت‌ها آغاز شده و کارهای خوبی در حال انجام است.

وی ادامه داد: این یک صندوق غیردولتی و مربوط به خود هنرمندان است و باید حمایت جدی صورت بگیرد. در بحث  درمانی نیز افرادی که مشکلاتی دارند باید فارغ از همه این مسائل به آنها توجه شود. ما هر کاری را که انجام آن در وزارت ارشاد مهیا باشد، انجام خواهیم داد.

در ادامه مقانلو نیز با بیان اینکه جامعه هنری نیاز دارد نیروی جوانی به آن تزریق شود از وزیر ارشاد خواست از طرح «ستاره 20» حمایت کند.

همچنین‌هائده حائری نیز از اینکه افرادی با سنین بالاتر می‌توانند در مسابقه شرکت کنند، ابراز امیدواری و اعلام کرد اگر حمایت‌های وزارت ارشاد باشد این پروژه می‌تواند به ثمر برسد.

پس از این مقانلو از وزیر خواست در زمینه خوانندگی نیز فعالیت‌هایی صورت بگیرد و بعد در حالی که همراهان وزیر اعلام کردند لوکیشنی که در آن قرار گرفته اند سقف مناسبی ندارد و بهتر است از آن اتاق خارج شوند وزیر این موضوع را نپذیرفت و گفت: نه هیچ اتفاقی نمی‌افتد اگر این یونولیت پایین بیافتد هم مشکلی ندارد!

مجلس نمی‌تواند برای ما تعیین تکلیف کند

جنتی تاکید کرد: در حوزه سینما کمیسیون فرهنگی مجلس اسامی‌ هشت فیلم را به ما داده اند و گفته اند نباید آنها را اکران کنید، اما ما اعلام کردیم آنها نمی‌توانند برای ما تعیین تکلیف کنند و خودمان تشخیص می‌دهیم کار درست چیست. در بحث تک خوانی بانوان نیز اعتراضاتی شد، اما فتوای رهبر معظم انقلاب این است که فرقی بین جمع‌خوانی و تک‌خوانی زنان نیست و اگر مفسده‌انگیز نباشد مشکلی ندارند.

جنتی یادآور شد: با این حال به بانویی که در باغ دلگشا چهار بیت از شعر سعدی را خوانده انتقاد کرده اند. ما باید آنطور که خودمان تشخیص می‌دهیم، عمل کنیم تا به حال یک کارت زرد گرفته ایم. اگر چند تا دیگر هم بگیریم عیبی ندارد. خود دکتر روحانی جلودار است و ما هم پشت او حرکت می‌کنیم.

رویگری هم در ادامه این دیدار به ذکر یک خاطره پرداخت و گفت: میرباقری در سریال مختارنامه در اولین سکانس نگاهی به من کرد و سرش را تکان داد. از او پرسیدم علت این کارش چیست او هم گفت مانده ام شما پیر و پاتال‌ها چطور می‌خواهید صحنه‌های جنگ مختار را بازی کنید! من هم همانجا بعد از 27 سال سیگارم را ترک کردم و حالا هم فرز شده ام.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی‌ هم برای او شفای کامل را از خداوند خواستار شد و گفت: اگر لازم است من کمکی انجام دهم، به من بگویید.

خواسته رویگری برای ساخت فیلمنامه‌اش

رویگری هم اعلام کرد: یک فیلمنامه دارد که خودش آن را نوشته و می‌خواهد آن را بسازد اگر پروانه ساخت این فیلم را بگیرد، خوشحال می‌شود.

وزیر ارشاد هم تأکید کرد اگر رویگری دوست دارد می‌تواند پیش خود وزیر برود یا با دکتر ایوبی به عنوان رییس سازمان سینمایی جلسه بگذارد.


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  

 

 

به گزارش پایگاه خبری انصارحزب الله؛ حجت الاسلام احمد سالک در گفتگو با
مهر گفت: حوادث اسید پاشی در طول ۳۵ سال گذشته به صورت مکرر اتفاق افتاده
است و هر بار عوامل این حوادث شناسایی و دستگیر شده اند. امیدواریم عوامل
حوادث اخیر اصفهان هم به زودی توسط نیروهای اطلاعاتی و امنیتی شناسایی و
دستگیر شوند و به اشد مجازات محکوم گردند.

نماینده مردم اصفهان در
مجلس شورای اسلامی در تحلیل علل ایجاد این حوادث گفت: کشور در آرامش به سر
می برد و دشمنان از این آرامش رنج می‌برند و سعی می کند با تلاش های مستقیم
و غیر مستقیم این آرامش را بر هم زنند و حرکت‌هایی را در راستای ناامنی در
جامعه ایجاد کنند.

وی با تاکید بر اینکه اصفهان امن است گفت: این
حوادث به طرح امر به معروف و نهی از منکر و نیرو های حزب الهی و ولایت مدار
ربطی ندارد، باید علل روانی و اجتماعی این حوادث بررسی شود.

سالک
گفت: رسانه‌های بیگانه تلاش می‌کنند تا حوادث اصفهان را به نیروهای حزب
الهی ربط بدهند و جریانات سیاسی داخلی هم فرصتی پیدا کرده اند نیرو های
اصیل انقلاب را بکوبند.

عضو فراکسیون روحانیون مجلس شورای اسلامی
اظهار داشت: قانون امر به معروف تضمین سلامت ملت ایران و واجب الهی و نظارت
ملی مردم بر مردم و مردم بر دولت است.

وی گفت: امر به معروف و نهی
از منکر در طول ۳۵ سال گذشته تبدیل به قانون نشده است، اما امروز به همت
نمایندگان و یاری امام زمان این امر الهی تبدیل به قانون در جامعه اسلامی
شده است البته در اجرا باید اشکالاتش بر طرف شود.

سالک ابراز امیدواری کرد که این قانون در تقویت زیر ساخت های فرهنگی جامعه موثر باشد.

رئیس
کمیسیون فرهنگی همچنین در واکنش به اظهارات اخیر رئیس جمهور در زنجان گفت:
رئیس جمهور توبه حر و گذشت امام حسین(ع) از وی را به عنوان الگویی برای
گذشت از برخی افراد مطرح کردند؛ در حالی که موسوی و کروبی با حر تفاوت
دارند.

وی ادامه داد: حر شعور توبه کردن داشت اما موسوی و کروبی
ندارند، این افراد جلوی ولایت ایستادند و حرفی را زدند که از حلقوم آمریکا و
اسرائیل برآمد.
 


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : شنبه 3 آبان 1393برچسب:پدیده,سریال,سریالی,اسید پاشی,تهران,اصفهان,

 

به گزارش پایگاه خبری انصارحزب الله،فارس نوشت: جنایت‌های سریالی پدیده‌‌ی
نوظهوری به حساب نمی‌آیند. همیشه ممکن است یک‌نفر یا چند نفر به هر دلیلی؛
از مباحث اعتقادی گرفته تا کینه‌های شخصی و تسویه حساب‌های تجاری و غیره
دست به این کارها بزنند. اما رخداد نوظهور و البته عجیب در قبال این
جنایت‌ها آن است که افرادی به بهانه وقوع این رخداد، دست به تسویه حساب با
دین و امنیت یک کشور بزنند.

سوابق زیادی از پرونده‌های مربوط به
جنایت‌های سریالی در ذهن مردم وجود دارد؛ ‌چند سال قبل بود که در پی هدف
گلوله قرار گرفتن و کشته‌شدن چند شهروند آمریکایی، قاتل و همدستش دستگیر
شدند.

قاتل یک سیاهپوست آمریکایی بود که با همکاری یک پسر نوجوان،
طعمه‌ها را که البته تصادفی هم انتخاب شده بودند به محل تیررس خود هدایت
می‌کرد و سپس آنها را هدف قرار می‌داد.

در ایران ما هم از این جنایت‌های چندبار تکرار، مواردی وجود دارد.

یکی از دردآورترین آنها جنایت یک گروه تبهکار در یکی از شهرهای مذهبی ایران بود که مدتی اقدام به دزدیدن زنان با ظاهر مذهبی کردند.

آنها از این زنان فیلم می‌گرفتند و همچنین آنها را وادار به سکوت و پرداخت باج می‌کردند.

این
اقدام تا آن اندازه رقّت‌انگیز بود و افکار عمومی را جریحه‌دار کرد که حتی
برخی مراجع تقلید نیز خواستار برخورد هرچه سریعتر با عوامل این جنایت
سریالی شدند.

و مدتی بعد نیز عوامل این جنایت دستگیر شده و به سزای عمل خود رسیدند.

دو رخداد اشاره شده اگر چه یکی در آمریکا و دیگری در ایران اتفاق افتادند اما بصورت اتفاقی وجوه مشترک فراوانی با هم داشتند.

در
اعتراض به هیچکدام از آنها تجمع برگزار نشد. در پی وقوع آنها کسی مدعی نشد
که این قتل‌ها و ربایش‌ها بر اثر تندروی افراطیون مذهبی بوده است.

در
آمریکا کسی نگفت که آن تک‌تیرانداز سیاه پوست قاتل، نماینده همه‌ی سیاهان
آمریکایی است و کسی هم به مصاحبه درباره ضرورت التزام سیاهان به قانون و
اخلاق در آن مقطع ننشست.

در ایران و آن شهر اشاره شده هم کسی جنایت
رخ داده را به مخالفین مذهب در آن روزها که اتفاقاً حضوری پررنگ هم در
رسانه‌ها داشتند و یا مخالفت‌های صریحی را با حجاب عنوان می‌کردند ربط
نداد!

*ماجرای تابلویی که یک‌باره به نمایش درآمد!

اسیدپاشی‌های
چند هفته اخیر اصفهان که به وقوع پیوست و طی آن چند زن با تیپ‌های اجتماعی
مختلف هدف ضارب یا ضاربین قرار گرفتند؛ اگرچه مثل هر جنایت دیگری افکار
عمومی جریحه‌دار شد اما به ناگاه جریانی خاص بر این مجروح‌شدگی افکار سوار
شد و تا به خودمان آمدیم؛ تابلوی بلند شده بر دستان این جریان خاص! بود که
خودنمایی می‌کرد.

«اسیدپاش سریالی با هدف امر به معروف و نهی از منکر این جنایت را انجام می‌دهد»!

این جمله‌ای بود که در فحوی و محتوای تمام فعالیت‌های جریان خاص مذکور، علی‌الدّوام مورد اشاره قرار می‌گرفت.

*آغاز و انجام کارناوال شوم «تیترهای یک»

اولین
کسی که با دست‌های مرموزش گزینه «امر به معروف و نهی از منکر» را در کنار
«اسیدپاشی» نقش زد و آن را مطرح کرد یک خبرگزاری داخلی بود.

این
رسانه در قالب یک گزارش در اشاره به اسیدپاشی‌های اصفهان نوشته بود: «این
حادثه زمانی اتفاق افتاد که از چندی پیش تاکنون در شبکه های اجتماعی مطالبی
با محتوای "اسیدپاشی به زنان بی‌حجاب" در اصفهان منتشر می شود؛ اما مشخص
نیست که آیا حادثه شب گذشته ارتباطی با این مطالب داشته است یا خیر؟»

و
بعداً نیز در لابه‌لای مطلب دیگری نوشت: «خبری از اطلاع‌رسانی دقیق در این
باره نیست و تنها شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی مبنی بر "برخورد راکبان
موتورسیکلت با بدحجاب‌ها" مطرح بوده است»

همین رسانه در گزارش دیگری
نیز تأکید کرد:«به نظر می‌رسد با توجه به نزدیک بودن ایام محرم گروه‌های
تکفیری که از ماه‌ها قبل، جمهوری اسلامی ایران را برای برهم زدن مراسم ماه
محرم تهدید کرده بودند، از هم‌اکنون فعالیت خود را از اصفهان آغاز
کرده‌اند»!

و سایرین هم به صحنه آمدند...

ناگفته پیدا بود که بی‌بی سی فارسی و دویچه‌وله و بالاترین و سایرین چه مطالبی را در این زمینه منتشر خواهند کرد.

اما
آنچه که سخت باور می‌نمود، تقلّای برخی رسانه‌های داخلی بود که دور
شایعه‌ی مرتبط بودن اسیدپاشی‌ها با امر به معروف و نیروهای ارزشی را گرفتند
و کارناوال تیترهای یک را به راه انداختند.

تیترهایی که تماماً بحث
اسیدپاشی را مورد اشاره قرار داده بودند اما محتوا را که می‌خواندی یک
عبارت وجود داشت که بیشتر از اسیدپاشی تکرار شده بود. نه یک‌بار که بارها و
بارها.

«امر به معروف و نهی از منکر»...

یکی
از سایت‌های اصلاح‌طلب درباره ماجرای اسیدپاشی‌ها گزارشی ۶ هزار کلمه‌ای
منتشر می‌کند و در قالب آن به مصاحبه با صاحبنظرانی در زمینه اخلاق و
اجتماع می‌پردازد. گزارشی که در آن عبارت «امر به معروف» بیشتر و بیشتر از
عبارت «اسیدپاشی» تکرار شده بود.

یک کارگردان زن که به دیدگاه‌های فمینیستی و ضدّ مردی شهره است، از کلمه «خودسر»! در مصاحبه علیه اسیدپاشی استفاده می‌کند.

کلمه‌ای که یک طیف سیاسی خاص، مغرضانه آن را برای نیروهای حزب‌اللهی مورد اشاره قرار می‌دهد!

خبرنگاران
چند رسانه‌ی خاص در هنگام پرسش از مقامات ذیربط در این زمینه دائماً بر
این معنا تکرار می‌کنند که آیا حوادث اشاره شده ربطی به امر به معروف و نهی
از منکر داشته‌اند یا خیر؟!

روزنامه‌ی شرق در سرمقاله یکی از
شماره‌های خود، جنایت اسیدپاشی را «بی‌نظیر» و «بی‌مثال» توصیف کرده و
می‌نویسد: «وقوع چهار حادثه اسیدپاشی از حیث میزان جریحه‌دارکردن احساسات
عمومی، در نوع خود بی‌نظیر است»

یک رسانه‌ی داخلی برای داغ‌تر کردن
قضیه، خواستار ضرورت آموزش به مردم از طریق تلویزیون مبنی بر چگونگی دفاع
شخصی در مقابل اسیدپاش‌ها و چیستی کمک‌های اولیه به مجروحان اسیدپاشی
می‌شود.

یک محفل رسانه‌ای مشهور به تندروی مذهبی که اخیراً
شاخه‌هایی از آن مورد ضربه‌ی وزارت اطلاعات نیز قرار گرفت، جنایت اسیدپاشی
اصفهان را کار نیروهای ارزشی! این شهر معرفی کرد.

و دست‌هایی مرموز همینطور بر دامنه‌ی این خبرها و سؤال‌های تک بعدی اضافه کردند و اضافه کردند.

افزودنی‌های غیر مجازی که هدفش در روزهای بعد مشخص شد!

*چرا به صورت امر به معروف و نهی از منکر هم اسید پاشیدند؟

موج خبری رسانه‌های اشاره شده اگرچه با سوژه‌ی اسیدپاشی به راه افتاد اما گویا اهداف دیگری را دنبال می‌کرد.

اهدافی
که با خوانش خبرهای مربوط به تجمع معترضین اسیدپاشی! در اصفهان و تهران با
حضور برخی فتنه‌گران دستگیر شده در سال ۸۸، بروز شایعه ناامنی اسیدپاشی در
مشهد و تهران و همچنین متلک‌پرانی‌های گسترده به قانون عفاف و حجاب و نهی
از منکر مجلسی‌ها و همچنین مجموعه‌های ارزشی مثل انصار حزب‌الله به وضوح
قابل دیدن هستند.

پر واضح بود که جنایت اسیدپاشی اصفهان نیز همچون
همه‌ی موارد دیگر جنایت‌های سریالی که صفحات حوادث روزنامه‌ها و سرویس‌های
اجتماعی خبرگزاری‌ها گه‌گاه مطالبی را در مورد آنها منتشر می‌کنند؛ ادامه
نمی‌یابد و پلیس و سرویس‌های امنیتی با آنها برخورد خواهند کرد؛ اما نکته‌ی
ناواضح و البته ناهمخوان ماجرا بروز سه آسیب یا همان اهداف اشاره شده بود
که به ناگاه دامان کشور را گرفت و مقولاتی مثل اطلاع‌رسانی دیرهنگام و
نادرست و ایضاً مرجع‌سازی غلط از مطالب غرض‌ورزانه برخی رسانه‌های داخلی و
خارجی که عللی داشت در گستره عقاید شخصی یک خبرنگار تا بغض رسانه‌های ضد
انقلابی؛ سبب شد تا یک جنایت احمقانه اما همیشه ممکن‌الوقوع، تبدیل به یک
تراژدی پر غصه شود.

جنایتی که البته واقعیت قضایای آن‌هم در شتاب
عده‌ای برای ضربه زدن به مقولات ارزشی و در ادامه به نظام اسلامی، بصورت
صحیحی منعکس نشد.

این وزیر بهداشت و درمان بود که اخیراً در جمع
خبرنگاران بیان کرد که تعداد اسیدپاشی‌های رخ داده در اصفهان از ابتدای
امسال تاکنون ۹ مورد بوده است که ۴ نفر از قربانیان نیز مرد! بوده‌اند.

خبری
و نکته‌ای که البته در همان رسانه‌هایی که با آب و تاب اخبار مربوط به
زنان قربانی و رابطه اسیدپاشی‌ها با امر به معروف و نهی از منکر را مطرح
می‌کردند بازتاب چندانی نیافت.

و نه تیتر یک شد و نه پیرامون آن اقتراحی و بحثی صورت گرفت و نه درباره‌اش سرمقاله‌های داغ نوشته شد.

*نگفتیم و ندیدیم...

باید با خودمان روراست باشیم!

در
ماجرای جنایت اسیدپاشی اصفهان، خیلی از ما شاید آن طیف همیشه حاضر در
چالش‌های عمومی علیه مردم و نظام را ندیدیم و از یاد بردیمشان و برای همین
شد که توانستند دوباره دست به شیطنت رسانه‌ای و امنیتی زدند!

آنهایی
که از هر جنایتی و از هر برخورد قضایی با این جنایت‌ها آسمان و ریسمان
خودشان را پی می‌گیرند. از قتل‌های زنجیره‌ای سال ۷۸ گرفته تا اعدام
قاچاقچی‌ها و دستگیری جاسوس‌ها و غیره.

قصاص را در روزنامه‌هایشان
غیر انسانی معرفی می‌کنند، زندان‌های ایران را اتاق‌های شکنجه می‌دانند و
در حالی که امر به معروف و نهی از منکر از اصول مصرّح قانون اساسی ماست، با
آن مخالفت می‌کنند.

همانهایی که خواستار جلوگیری از اعدام و قصاص
عامل اسیدپاشی به صورت کسانی مثل «آمنه بهرامی» هستند چون می‌خواهند با این
کار نشان بدهند حکومت اسلامی به دنبال خشونت است؛ اما هنگامی که همین
جنایت اسیدپاشی می‌تواند دستاویزی برای کوبش دین و هواخواهان امر به معروف و
نهی از منکر باشد؛ خواستار اشدّ مجازات برای عواملش می‌شوند!

ابن‌الوقت‌هایی
که منطقشان بی‌منطقی است و مثلاً در همین ماجرای مذکور، مزوّرانه بر روی
خروجی رسانه‌هایشان از دلسوزی به حال کسانی نوشته‌اند که قرار است بعنوان
اسیدپاش توسط نیروهای امنیتی دستگیر شوند!

علی خلیلی. شهید امر به معروف و نهی از منکر

آنها
در این قضیه خواستار تشکیل ستاد برای پیگیری پرونده شده‌اند اما هنگامیکه
«هادی محبّی» و «علی خلیلی» امر به معروف و نهی از منکر کردند و سرانجام در
دفاع از نوامیس بعضاً حتی بدحجاب یک خانواده به شهادت رسیدند؛ نه تنها هیچ
خبری از تیترهای یک و پرداخت‌های گسترده رسانه‌ای به این شهادت‌ها و امر
به معروف‌ها نبود بلکه، هیچکدام از همین «آنهای معروف» هم نه تجمعی در این
باره صورت دادند و نه خواستار تشکیل ستاد پیگیری شدند!

راستش این است که ما شاید در قضیه اسیدپاشی اصفهان این طیف همیشگی کم‌تعداد اما پر سر و صدا را از یاد بردیم!

و صد البته عدم اطلاع‌رسانی به‌موقع و عدم موضع‌گیری صحیح هم آسیب‌های خودش را بر جا گذاشت.

چرا
عده‌ای رصد نکردند که امکان دارد در هنگام طرح قانون امر به معروف و نهی
از منکر در مجلس شورای اسلامی و اصرار انصار حزب‌الله بر تشکیل گروه‌های
امر به معروف لسانی؛ ممکن است عده‌ای همچنان که مخالفت‌های صریح خود را با
این واجب دینی ابراز کرده‌اند؛ نقشه‌هایی را هم برای لکه‌دار کردن چهره‌
این واجب دینی طراحی کنند؟!

چرا نیروی انتظامی درباره اسیدپاشی‌های
اصفهان که وزیر بهداشت اخیراً خبر دقیق‌تری درباره آن اعلام کرد؛
اطلاع‌رسانی به موقع را انجام نداد؟

آیا واقعا بین پلیس کشور و وزیر
بهداشت؛ روا نبود که خیلی قبل‌تر از اینها، خبر اعلام شده مبنی بر
اسیدپاشی به صورت ۴ مرد اصفهانی و منوط نبودن اسیدپاشی به ۳ هفته‌ی اخیر
توسط پلیس اعلام شود نه وزیر بهداشت؟

و همچنین بپذیریم که برخی از
ما نیز دیر متوجه سؤالات غرض‌ورزانه و مطالب رسانه‌ای شیطنت‌آمیز مرتبط با
امر به معروف و اسیدپاشی شدیم!

در همین روزهای اخیر و در
مصاحبه‌هایی بیان می‌شود که پیوند زدن چنین پرونده‌هایی با مسائل دینی
همچون امر به معروف و نهی از منکر کار جریانات ضد انقلاب است و یا سیستم
قضایی باید با رسانه‌هایی که این مسئله را طرح کردند برخورد کند و یا ایضاً
کار این افراد کمتر از جنایت اسیدپاشی نیست.

سلّمنا... ولی آیا
بهتر نبود قبل از آنکه سه هدف اشاره شده در بالا اندکی محقق گردد و عده‌ای
کار شوم خود را تا حدّی پیش بردند؛ این قبیل موضع‌گیری‌ها انجام می‌گرفت و
در همان ابتدا کسانی از سیستم‌های قضایی و امنیتی به جریان‌ها و اشخاص
مرتبط با افکار عمومی هشدارها و انذارهای لازم را می‌دادند؟

باید با خودمان روراست باشیم...

*پاسخی به یک فرض محال

پرونده‌ی اسیدپاشی‌های اصفهان همچنان مفتوح است و هنوز کسی بعنوان مجرم یا مجرمان اصلی این پرونده دستگیر نشده است.

مشخص نیست چه کسی یا کسانی در پشت این پروژه‌ی سیاه قرار داشته‌اند و این جنایت با چه هدف یا اهدافی صورت می‌گرفته است؟!

اما
بیاییم بدترین فرض یا همان فرض ضد انقلاب و ایادی داخلی آنها را در نظر
بگیریم و به این فکر کنیم که شاید مجرم اصلی کسی بوده باشد که به اسم تشخیص
خود از دین یا هر چیز دیگری دست به این کار زده باشد؟!

همان اتفاقی
که در پرونده قتل‌های زنجیره‌ای سال ۷۸ رخ داد و در ماجرای پرونده قتل‌های
محفلی یکی از شهرستان‌های کشور در حوالی سال ۸۰ و همینطور در ماجرای
تبهکاری یک راننده تاکسی در تهران که تشخیص داده بود، می‌تواند و باید از
تمام زنان انتقام بگیرد در ۳ سال قبل نیز وقوع یافت!

حتی فرض بر
وقوع این انگیزه نیز جمله‌ای مشهور از آیت‌الله بروجردی وجود دارد که
هنگامیکه خبر اقدام دزدی یک طلبه به محضر ایشان عرض می‌شود، برمی‌آشوبند و
می‌گویند:«نگویید یک روحانی دزدی می‌کرد، بگویید دزدی لباس روحانیت پوشیده
بود»

حقیقت ماجرا همین است...

دین اسلام و بویژه تفکر شیعه اجازه خشونت، تفسیر شخصی از دین و امر غیر قانونی و غیر انسانی را به هیچ کس نمی‌دهد.

و
لذا آنهایی که پرونده جنایت‌های اصفهان را در مقابل امر به معروف و نهی از
منکر قرار می‌دهند علی‌القاعده یا شناختی از دین ندارند و یا نیّات دیگری
را سینه‌های خود پنهان کرده‌اند.

کم‌شناختی و غرض‌ورزی‌هایی که
معاضدت در جنایت به حساب می‌آیند و جزای آنها، اقلّ کم برای غرض‌ورزی‌های
صورت گرفته در راستای ملکوک کردن چهره‌ی مقدس امر به معروف و نهی از منکر،
حتماً کمتر از مکافات اسیدپاشی و عوامل آن نیست.
 


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : جمعه 2 آبان 1393برچسب:اقتصاد,اقتصاد ایران,ایران,لیبرال,لیبرالیسم,

برای دیدن مطلب به ادامه مطلب بروید

 

برای دیدن ادامه مطلب کافیست بر روی عنوان بالا " اقتصاد ایران " کلیک کنید


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : جمعه 2 آبان 1393برچسب:اسید,اسید پاشی,فتنه,فتنه جدید,,

 

به گزارش پایگاه خبری انصارحزب الله،حوادث همیشه در حال رخ دادن در جای جای دنیا هستند و رسانه‌ها اعم از مکتوب، شفاهی و مجازی مدام در حال انعکاس این حوادث و اخبار مربوط به آن هستند. 

هر یک از رسانه‌ها در داخل و خارج از کشور اخبار را به خصوص اخبار مربوط به حوادث را با نیت و اهداف خاص خود دنبال می‌کنند ‌به‌‌طوری‌ که می‌توان گفت اکثر رسانه‌ها مدل خاصی در پوشش اخبار دارند. 

در این میان آنچه که از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده این است که انعکاس اخبار حوادث به گونه‌ای نباشد که زمینه سوء‌استفاده رسانه‌‌های بیگانه را فراهم کند یا اینکه به دلیل کم و کاستی در پوشش اینگونه اخبار شرایط مساعدی برای رشد قارچ‌گونه شایعات و گمانه‌زنی‌ها در جامعه که نتیجه‌ای جز تشویش اذهان عمومی ندارد فراهم آید. 

هم‌سویی برخی رسانه‌های داخلی با رسانه‌های بیگانه که معروف به رسانه‌های زرد هستند بیش از هر مسئله دیگری نگران‌کننده است، چرا که دسترسی مردم به رسانه‌های داخلی آسانتر است و در صورتی که برخی از رسانه‌های کشور در پوشش اخبار حوادث در میدان دشمن بازی‌ کنند، کار را دشوار تر و ذهن جامعه را درگیرتر می‌کند. 

این روزها اخبار مربوط به اسید‌پاشی در استان اصفهان تیتر یک اکثر روزنامه‌ها و رسانه‌های کشور را به خود اختصاص داده است که با کمی کنکاش در اخبار مشاهده می‌شود که برخی از رسانه‌های داخلی در مسیری حرکت می‌کنند که مورد نظر رسانه‌های بیگانه و کشورهای غربی است. 

ساعت ۱۱ صبح روز ۲۷ مهر بود که اخباری در خصوص اسیدپاشی به یک خانم در اصفهان در رسانه‌ها منتشر شد و به دنبال آن در روزهای آینده فرماندار اصفهان با تأیید این خبر تعداد قربانیان این حادثه را ۴ نفر اعلام کرد. 

این در حالی است که رسانه‌های بیگانه بیکار ننشستند و این موضوع را راهی برای برخورد با بی حجابی در جامعه که از سوی گروهی خاص برنامه ریزی شده است، عنوان کردند. 

به دنبال این حوادث دادستان کل کشور طی حکمی به دادستان عمومی و انقلاب اصفهان دستور تسریع در شناسایی و دستگیری عامل یا عاملین احتمالی اسید پاشی در حوزه قضایی اصفهان را با بهره گیری از قضات مجرب و بسیج کلیه امکانات انتظامی و امنیتی صادر نمودند. 

ایجاد رعب و وحشت در جامعه و جلوه دادن فضای نا امن در کشور اولین هدفی است که رسانه‌های بیگانه دنبال می‌کنند، حال اینکه برخی از رسانه‌‌های داخلی خواسته یا ناخواسته در میدانی که غربی‌ها ایجاد کرده‌اند ایفای نقش می‌کنند. 

سوال اینجاست که وظیفه رسانه‌های داخلی در برابر اخباری از این دست چیست؟ آیا بی اعتنایی، برخورد انفعالی، آب و تاب دادن به ماجرا و روایت حواث یا آسیب شناسی صحیح و دقیق و بیان جزئیاتی که عموم جامعه درصدد کشف آن بوده، است؟ 

حادثه اسید‌پاشی در اصفهان در حالی رخ داد و به اتمام رسید که رسانه‌های غربی آن را دست آویزی برای به تشویش کردن اذهان عمومی در کشور قرار دادند و متاسفانه برخی از رسانه‌های داخلی نیز همراه خوبی برای رسانه‌های بیگانه شدند. 

در این باره شهلا میرگلوبیات، عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جنایت اسیدپاشی در اصفهان سناریوی جدید خود غربی‌هاست، گفت: سند این موضوع نیز همزمانی این توطئه با بررسی طرح حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر در مجلس است. 

بیژن مقدم مدیرمسئول روزنامه جام‌جم نیز با بیان اینکه فاصله ادعاهای رسانه‌های بیگانه با حقیقت زیاد است، گفت: سؤال اینجاست که مسئولان رسانه‌های غربی بر چه اساسی به انگیزه عامل یا عاملان بروز حادثه اسیدپاشی در اصفهان پیش از آنکه دستگیر شوند، پی برده‌اند؟ 

ابراهیم فیاض عضو هیأت علمی دانشگاه تهران هم با انتقاد از عملکرد ضعیف رسانه‌ها در انتشار اخبار صحیح از حوادث، گفت: متأسفانه انتشار اخبار‌ متعدد از زبان‌های متفاوت تنها به ناامنی در جامعه دامن می‌زند و رسانه‌‌ها را به یک ضد رسانه تبدیل می‌کند. حتی هم‌اکنون نیز با انتشار خبرهای متعدد هنوز مردم نمی‌دانند واقعیت چه بوده و تنها اضطراب حاصل از خبرهای ناقص نصیب مردم شده است. 

محمدتقی روغنی‌ها، سرپرست مؤسسه ایران نیز با بیان اینکه عدم انتشار جزئیات اخبار حوادث موجب می‌شود فضای شایعه پراکنی در جامعه ایجاد شود،‌ گفت: برخلاف ادعای رسانه‌های غربی، کسانی که قربانی حادثه اسیدپاشی در استان اصفهان شده‌اند،افراد محجبه‌ بوده‌اند. 

زهرا سجادی یک کارشناس امور زنان هم در این باره معتقد است که مانور روی ماجرای اسیدپاشی یکی دیگر از برنامه‌های دشمن برای گسترش لاابالی گری در جامعه است و رسانه‌ها با پرداختن به لایه‌های پنهان این حوادث باید کید دشمنان را برملا کنند تا امنیت روانی جامعه به مخاطره نیفتد. 

در کنار این اظهار نظر‌ها در رسانه‌های مختلف کشور برخی از رسانه‌‌ها اسید‌پاشی در استان اصفهان را امری سازمان یافته دانسته‌اند و همسو با رسانه های بیگانه با دروغ پراکنی حس نا امنی را به جامعه منتقل کرده‌اند. 

سردار حسین ذوالفقاری معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور در این‌باره گفت: مطابق شواهدی که تاکنون به دست آمده اسیدپاشی ‌های اصفهان توسط یک نفر انجام شده است و به هیچ عنوان سازمان یافته و گروهی نبوده است. 

همچنین الهام امین‌زاده، معاون حقوقی رئیس جمهور نیز اظهار داشت که وزارت کشور گزارشی در کابینه ارائه کرد که اسیدپاشی ها ربطی به طرح امر به معروف و نهی از منکر ندارد و جرائمی که اتفاق افتاده مربوط به اسیدپاشی‌ها، مربوط به روابط شخصی بوده است. 

حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی، دادستان کل کشور با بیان اینکه با عاملان اسیدپاشی برخورد عبرت‌آموز صورت می‌گیرد، گفت که پیوست‌ زدن مسئله اسیدپاشی با موضوع امر به معروف و نهی از منکر کار جریانات ضدانقلاب است. 

احمد خسروی‌وفا، رئیس کل دادگستری استان اصفهان هم از تشکیل کار گروه ویژه رسیدگی به پرونده اسیدپاشی در اصفهان خبر داد و با رد شایعه بدحجاب بودن قربانیان، گفت: پدر یکی از قربانیان اسیدپاشی دارای سوابق حضور در جبهه است. 

غلامحسین اسماعیلی رئیس کل دادگستری استان تهران هم، گفت: باید اجازه داد اقدامات پلیسی در ارتباط با عاملان اسیدپاشی انجام شود تا پس از آن مردم شاهد برخورد جدی و بدون اغماض دستگاه قضایی با عاملان این جنایت باشند. 

در کنار این اظهار نظر‌ها محمدعلی موسوی، عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی معتقد است که برخورد با جرائدی که آب به آسیاب دشمن می‌ریزند و با رسانه‌های بیگانه همسو می‌شوند تکلیف دادستانی کل است و باید به عنوان مدعی العموم ورود و از آنها شکایت کند. 

محمد علی آیت‌الله موحدی کرمانی خطیب امروز نماز جمعه تهران نیز با اشاره به عمل قبیح اسید پاشی، گفت: ما این عمل قبیح را محکوم می‌کنیم و از کسانی که مسئولیتی در این زمینه دارند می‌خواهیم تا عوامل این اتفاق را شناسایی و به اشد مجازات محکوم کنند. 

در چنین شرایطی و در حالی که تمام مسئولان کشوری و لشکری بر این امر اذعان دارند که اسید‌پاشی‌های اخیر در استان اصفهان ناشی از اغراض شخصی بوده است و از هیچگونه جریان سازمان‌ یافته‌ای بر نخواسته است، برخی از رسانه‌های داخلی آتش اسید‌پاشی را تند می‌کنند و در کنار برچسب زدن به نیروهای ارزشی کشور موجب ایجاد التهاب و فضایی روانی ناامن در جامعه شده‌اند و همچنان به دروغ‌گویی‌های خود ادامه می‌دهد. 

لازم است که با توجه به درخواست برخی از مسئولان قضایی کشور، با چنین رسانه‌‌هایی که در خط ضد انقلاب قلم می‌زنند و در حرکت ‌هستند برخورد جدی صورت گیرد. 


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : جمعه 2 آبان 1393برچسب:موسوی,میرحسین,فتنه,مهدوی,مهدوی کنی,ایران,

 

" ایشان از قبل به موسوی هشدار حضور و فتنه را داده بودند ... بصیرت ایشان درس عبرتیست برای ما"

 

 

به گزارش تسنیم، حمیدرضا مقدم فر معاون سابق فرهنگی و اجتماعی سپاه در حاشیه مراسم تدفین پیکر آیت الله مهدوی کنی در سخنانی در مورد تشریح مواضع آیت الله مهدوی کنی در فتنه ۸۸ گفت: مواضع وی در مقاطع مختلف تاریخی برجسته و درخشان بود و یکی از صحنه ‌های درخشان بصیرت ایشان در فتنه سال ۸۸ بود. 

وی افزود: بنده قبل و پس از انتخابات ریاست جمهوری خدمت ایشان رسیدم؛ در یکی از دیدارهایم با ایشان که قبل از انتخابات ریاست جمهوری ۸۸ بود، ایشان از حضور موسوی در انتخابات نگران بود و می‌گفت که به وی(موسوی) پیغام داده‌ام که کاندیدا نشود چراکه که اگر کاندید شوی برای خودت و نظام ضرر خواهد داشت. 

معاون سابق فرهنگی سپاه در همین زمینه تأکید کرد: وقتی علت را از آیت‌الله مهدوی‌کنی جویا شدم به بنده گفتند که من به آن واسطه‌ای که درخواست داشت از موسوی در انتخابات حمایت کنم نیز گفتم که موسوی نه در زمان امام و نه در زمان فعلی به ولایت فقیه اعتقاد نداشته و ندارد و اگر کاندید شود فتنه‌ای در کشور رخ خواهد داد که این امر به چند ماه پیش از انتخابات مربوط می‌شود که بیانگر بصیرت وی است؛ البته بعدها دیدیم که این اتفاق افتاد و پیش بینی وی درست بود. 

مقدم‌فر با بیان اینکه مرحوم آیت‌الله مهدوی‌کنی شناخت خوبی از فتنه ۸۸ داشت، تصریح کرد: مواضع وی انقلابی و حق محور بود و تلاش داشت تا فتنه را خنثی کند. 

وی در ادامه با بیان اینکه بسیاری از جریانات مختلف قصد سوء استفاده از وی را داشتند، اظهار داشت: به دلیل اینکه وی انسان بصیر و آشنایی بود جریانات منحرف هیچ وقت نتوانستند ذره‌ای از او سوء استفاده کنند زیرا او گام به گام همراه ولایت بود.

معاون سابق فرهنگی سپاه در ادامه افزود: آیت‌الله مهدوی‌کنی در همه ابعاد، چه شخصی و چه سیاسی و چه در اجتهاد و علم، الگوی جامعه برای درس گرفتن است و تمام زوایای زندگی‌ ایشان الگویی برای زندگی کردن محسوب می‌شود. 

مقدم‌فر همچنین در ادامه در پاسخ به سوال تسنیم در مورد نقش محوری آیت‌الله مهدوی‌کنی در همگرایی جریان اصولگرایی گفت: آیت الله مهدوی کنی شخصیتی داشت که افراد ولایی، خودی، انقلابی، مجاهد و تمام جریانات همسو با نظام او را قبول داشتند و همه وی را فصل الخطاب و محور وحدت می‌دانستند. 

وی با تأکید براینکه آیت‌الله مهدوی‌کنی نقش بسیار مفید و موثری در جریان اصولگرایی داشت، تصریح کرد: در زمینه مسائلی که باید برای آینده سیاسی از او درس بگیریم، توصیه‌هایی است که ایشان برای وحدت در جریان اصولگرایی به معنی عام کلمه داشتند. 

معاون سابق فرهنگی سپاه در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود پس از ایشان جریان اصولگرایی با مشکل مواجه می‌شود، نظر شما در این زمینه چیست، گفت: شخصیت آیت الله مهدوی کنی ممتاز و کم نظیر بود و جایگاه خاصی داشت، اما اینکه گفته شود جریان اصولگرایی پس از وی با مشکل مواجه می‌شود، خیر این طور نیست، اتفاقا توصیه‌های ایشان چراغ راه آینده است چون او الگو، استاد و مربی بود. 

مقدم‌فر یکی از نشانه‌های سجایای اخلاقی آیت‌الله مهدوی‌کنی را تربیت نیروی انسانی مومن و متعهد دانست و تأکید کرد: در این سال ها یکی از سجایای او، تربیت نیروی انسانی محسوب می‌شد و به دلیل اینکه او اهل تعلیم و تربیت بود نباید نگران این مسئله باشیم. البته یکی از آثار تربیتی ایشان تأسیس دانشگاه امام صادق(ع) و مدرسه مروی است.


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
 
به گزارش نامه نیوز، سفیر ایران در ترکیه در خصوص شایعه احضار سفیر کشورمان و اظهارات تند رئیس‌جمهور ترکیه علیه ایران توضیحاتی را ارائه کرد.

مشروح گفت‌وگو با با علیرضا بیکدلی در پی می‌آید:

* 25 مهر رسانه‌های ترکیه خبری را منتشر کردند که بسیاری آن را آغاز تنش جدی میان دو کشور ترکیه و ایران قلمداد می‌کردند. خبر احضار سفیر ایران توسط وزارت خارجه ترکیه توسط رسانه‌های ترکیه منتشر شد و به سرعت در رسانه‌های داخلی ترجمه و بازنشر داده شد. فردای انتشار این خبر، احضار سفیر ایران در ترکیه توسط سفارت ایران و وزارت خارجه ترکیه تکذیب شد. بالاخره این خبر واقعا شایعه بود؟ انگیزه منتشرکنندگان این خبر چه بود؟

ترکیه و ایران دو کشور مهم منطقه هستند که مناسبات آنها بر منافع کشورهای منطقه و فرامنطقه تاثیرگذار است. وارد ساختن ایران و ترکیه به فضای مقابله و رقابت، موجب هدر رفتن توان و انرژی دو کشور می‌شود و بازیگران منطقه با فرصت‌طلبی و در راه تأمین اهداف و برنامه‌های خود، از آن بهره‌گیری می‌کنند. همین دست‌ها تلاش کردند که روابط ایران و ترکیه را دارای تنش نشان دهند. شایعه در شرایط پرتنش ایجاد و پراکنده می‌شود. علت اصلی این شایعه‌سازی زمینه‌ای بود که به دنبال تحولات اخیر شمال سوریه در افکار عمومی ایران و ترکیه ایجاد شده بود. چنین وضعیتی باعث شد که شایعه‌سازان هم وارد ماجرا شوند. البته مواردی از وارونه جلوه دادن اخبار و برجسته کردن اظهار نظرهای منفی هم دیده شد که در ادامه همان خط بود. متاسفانه در چنین شرایطی عجله برای پاسخگویی متقابل کار را پیچیده‌تر می‌کند.

* سعود الفیصل وزیر امور خارجه عربستان در تاریخ 22 مهر طی کنفرانس خبری با همتای آلمانی خود در جده گفت در بسیاری از بحران‌های منطقه ایران خود بخشی از مشکل است، نه راه حل. وی همچنین ایران را به اشغالگری و تعمیق بحران در سوریه متهم کرد و از تهران خواست تا برای حل بحران سوریه نیروهای خود را از سوریه خارج کند. وی اینگونه ادامه داد که اگر ایران بخواهد بخشی از راه حل بحران‌های منطقه‌ای باشد ما از آن استقبال می‌کنیم. اما اگر بخواهد همچنان بخشی از مشکل باقی بماند، این کشور نمی‌تواند نقشی در تحولات منطقه‌ای بازی کند. دو روز بعد یعنی در تاریخ 24 مهر اردوغان در سخنرانی خود گفت یک رهبر دینی در برابر سوال ما مبنی بر اینکه "در سوریه 250 هزار نفر کشته شده است، چرا در برابر آن نایستادید؟" می‌گوید که "تنها کسی که در برابر ظلم اسرائیلی‌ها ایستاده، بشار اسد است". این را می‌گویم، افرادی که در آنجا کشته شده‌اند خودشان در برابر حملات خود اسرائیلی‌ها ایستادگی نکردند؟ آیا بشار اسد یک بار در برابر اسرائیل مقاومت کرده است؟ 250 هزار نفر را کشته است ولی شما هنوز از او حمایت می‌کنید. هنوز برای اینها سلاح و پول ارسال می‌کنید. به فاصله کوتاهی از سخنان سعودی‌ها، رئیس‌جمهور ترکیه نیز در مراسم شروع سال تحصیلی در دانشگاه مرمره در استانبول با ادبیاتی توهین‌آمیزتر سخنانی مشابه سعودالفیصل بر زبان رانده است. چرا چنین سخنانی توسط اردوغان صورت می‌گیرد؟

با توجه به علاقه‌ای که آقای اردوغان به ایران و مقامات عالیه کشورمان همواره نشان می‌دهند، واقعا پاسخ این سوال دشوار است. محیط روابط بین‌الملل محیط پیچیده‌ای است. اظهار نظر افراد به‌ویژه اگر دارای جایگاه رسمی باشند بر روابط تاثیر می‌گذارد و به همین دلیل هرگونه اظهارنظری در این سطوح بایستی با مراقبت و حساسیت مطرح شود. مشکل این است که برای هر اقدام و اظهارنظری تحلیل‌های متعددی ارائه می‌شود و هر کسی از ظن خود اقدام به پاسخ متقابل می‌کند. با گسترش نقش رسانه‌ها و موتورهای جستجوگر این مطالب ماندگار می‌شوند. برای همین اصل احترام متقابل در روابط دولت‌ها جایگاه مهمی دارد. خاطرم هست که سال گذشته مقام معظم رهبری در ملاقات یکی از مسئولین ترکیه هنگامی که وی از یک رسانه ایرانی برای طرح نسبتی نامربوط به یک مقام کشورش گلایه می‌کرد، فرمودند من به مقامات هر دو دولت توصیه می‌کنم که از طرح موضوعاتی که موجب دلخوری طرف دیگر و سوء استفاده دشمنان می‌شود پرهیز نمایند. اعتقاد دارم این محور حکیمانه بایستی خط مشی مورد عنایت هر دو طرف باشد.

* فکر نمی‌کنید آقای اردوغان با عجله و دستپاچگی تمام پل‌های پشت سر خود را خراب می‌کند؟

البته ما نیز در قضاوت نبایستی دچار عجله شویم. روابط بین‌الملل دوران گذار را سپری می‌کند. از ویژگی‌های این دوران سرعت و پیچیدگی تحولات است. طولانی شدن دوران گذار هزینه‌های زیادی را به کشورها تحمیل کرده است. اغلب بازیگران منطقه‌ای خود را برای نقش‌های کوتاه مدت و گذرا آماده کرده بودند. با این وجود هر حکومتی بر اساس ذهنیت خود نسبت به اهداف و منافع ملی‌اش اقدام می‌کند. معلوم است که هیچ حکومتی قصد خراب کردن پل‌های پشت سر خود را ندارد. به هر حال حزب عدالت و توسعه با توفیقات بیش از یک دهه اخیر خود در عرصه حیات سیاسی ترکیه نشان داده است که حزب بی‌برنامه‌ای نیست. با این حال در بین سیاستمداران ترکیه هم نسبت به عملکرد و دستاورد سیاست خارجی این کشور ارزیابی‌های متفاوتی وجود دارد. تاثیر مستقیم تحولات حوزه سیاست خارجی ترکیه مانند تحولات خاورمیانه، بالکان و مدیترانه با مسائل داخلی ترکیه به علاوه رقابت‌های حزبی داخل ترکیه و تلاش بازیگران خارجی برای مداخله شرایطی را ایجاد می‌کند که دولت ترکیه مرتبا در معرض اتخاذ سیاست و اعلام موضع قرار بگیرد.

* "یالچین آکدوغان" معاون نخست وزیر ترکیه در تاریخ 26 مهر در نشستی حزبی گفت: به جز ترکیه هیچ کشور دیگری به مردم کوبانی کمک نکرده است. وی با اشاره غیر مستقیم به انتقادات غرب علیه ترکیه گفت: آنهایی که جار و جنجال در این زمینه به راه انداخته‌اند، به جای تشکر از ترکیه نمک‌نشناسی می‌کنند. معاون رئیس‌جمهور ترکیه نیز در اظهاراتی تند غربی‌ها را نمک‌نشناس خطاب کردند و اعلام کردند که در مساله کوبانی غربی‌ها هیچ کمکی به ترکیه نکردند. آیا شاهد تنش و فاصله گرفتن ترکیه با غرب و آمریکا هستیم؟

عرض کردم در محیط بسیار پیچیده مناسبات بین‌المللی به‌ویژه در تحولات اخیر شاهد اختلاف و تعارض میان اولویت‌های کشورها، حتی کشورهای متحد و همسو هستیم. نیازها، نگرانی‌ها و اولویت‌های مقامات ترک الزاما با برنامه‌های مدنظر قدرت‌های فرامنطقه‌ای هم‌پوشانی کامل ندارد. دولت ترکیه از غرب توقع داشت در تحولات اخیر شرایط این کشور را بر اساس منطق و اولویت‌بندی آنکارا درک کند و ابتکارات آنها در مورد سوریه را بپذیرد. اما غربی‌ها دنبال این بودند که ترکیه سهم بیشتری در هزینه‌های امنیتی و سیاسی این تحولات متقبل شود و به جای منافع صرف خود، به فکر تأمین منافع ائتلاف باشد. با این وجود غرب و ترکیه ممکن است در سیاست‌ها دچار اختلافات نظر و شکاف شوند اما غرب هیچگاه ترکیه را به عنوان کشور و بازیگر قابل محاسبه در منطقه نادیده نمی‌گیرد. بخش مهمی از مشکلات ترکیه هم از این منظر است. غرب از زمان سقوط استانبول در زمان سلطان محمد فاتح تا کنون برای عثمانی و ترکیه و جهان اسلام برنامه دارد.

* اوضاع منطقه را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ تاثیر تقابل ترکیه با کردها را در بر دولت اردوغان و منطقه چگونه ارزیابی می‌کنید؟

سرنوشت منطقه و اوضاع آن تا حد زیادی به وضعیت ترکیه و ایران و کیفیت مناسبات دو کشور بستگی دارد. برای همین روابط این دو کشور با یکدیگر از اهمیت خاصی در منطقه برخوردار است. تحولات منطقه متأسفانه مولد تهدیدهای حیاتی است. احزاب و تحلیلگران مهم ترکیه صراحتا نسبت به کشیده شدن دامنه این تهدیدات به خطوط قرمز ترکیه هشدار می‌دهند. در حالی که ترکیه با مشکلاتی به‌جا مانده از گذشته مثلا از زمان فروپاشی عثمانی دست و پنجه نرم می‌کند؛ مشکلات جدیدی مثل آوارگان سوریه دامن این کشور را گرفته که ابعاد سیاسی - اجتماعی و ابعاد اقتصادی دارد.

جواب سوال شما در مورد تقابل کردها و ترکیه روشن است. ترکیه هم با کردها همسایه است و هم بخش قابل توجهی از جمعیت این کشور را کردها تشکیل می‌دهند. معلوم است که هر کشوری چنانچه با بخشی از مردم خود دچار تقابل شود آثار مخربی بر آن کشور و محیط پیرامون آن خواهد داشت. دولت ترکیه برنامه‌ای را برای تقویت پیوندهای شهروندی تعریف کرده که برای این کشور حائز اهمیت است و آقای داوود اوغلو آن را یکی از اولویت‌های دولت خود عنوان کرده است و هدف آن خارج شدن ترکیه از فضای تقابل با کردهاست. اخیرا در جریان تحولاتی که در مرزهای جنوبی ترکیه اتفاق افتاد این برنامه محک جدی خورد. اما دیده شد که دولت و برخی از جریان‌های موثر بلافاصله برای تنظیم این روند و بازگرداندن آن به ریل اصلی دست به کار شدند. این روند که به «روند راه حل» معروف شده است، بی‌شک دارای آثار منطقه‌ای نیز هست.


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
 
به گزارش تیک، مهدوی کنی بلندپایه ترین و محترم ترین فرد در بین اصولگرایان سنتی بود. او رئیس مجلس خبرگان و جامعه روحانیت مبارز و موسس دانشگاه امام صادق بود.
درحالیکه ایران به جای احزاب رسمی سیاسی، دارای گروه و جبهه های مختلف است، اصولگرایان در دو دسته بندی قرار می گیرند: اصولگرایان سنتی و تندروها.
علاوه بر  آیت الله مهدوی کنی، حبیب الله عسگراولادی اصولگرای برجسته دیگر در نوامبر سال میلادی گذشته از دنیا رفت. آیت الله هاشمی رفسنجانی و ناطق نوری دو شخصیت برجسته ای هستند که در جامعه روحانیت مبارزه حضور داشته اند اما خود را از اصولگرایان جدا کرده اند.
فقدان حضور آیت الله مهدوی کنی و حبیب الله عسگراولادی فضا را برای بازگشت تندروهای جریان راست فراهم می کند.
مصباح یزدی به عنوان رهبر غیررسمی اصولگرایان در جهت پر کردن جایگاه آیت الله مهدوی کنی نامزد شده است.
مصباح یزدی که به عنوان پدر معنوی احمدی نژاد شاخته می شود فردی است که تاکنون بر سر مسائل مختلف با حسن روحانی دچار اختلاف شده و مناقشاتی با آیت الله مهدوی کنی داشته است.
بنابر بر ادعای المانیتور، مصباح یزدی برای درگذشت آیت الله مهدوی کنی پیام تسلیت صادر نکرد که این نشان از اختلافات عمیق این دو دارد.
در مراسم اقامه نماز بر پیکر آیت الله مهدوی کنی، حسن روحانی، آیت الله صادق لاریجانی، علی لاریجانی، محمدرضا نقدی در کنار آیت الله خامنه ای رهبر عالی ایران حضور داشتند.
آیت الله احمد جنتی، آیت الله رفسنجانی و آیت الله شاهرودی نیز در این مراسم حضور داشتند.

برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی

 

" هاشمی شاهرودی و موحدی کرمانی ... گزینه های اصلی تصدی ریاست مجلس خبرگان رهبری "

 

به گزارش نامه نیوز، حجت‌الاسلام سید رضا تقوی عضو جامعه روحانیت مبارز در حاشیه مراسم تشییع آیت‌الله کنی و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: یکی از ویژگی‌های مهم ایشان این بود که ایشان مربی و مربی اخلاق بودند و مباحث اخلاقی ایشان در کتاب اخلاق عملی ایشان به چاپ رسیده است.
 
تقوی تاکید کرد: ‌آیت‌الله مهدوی کنی همه تمرکز خود را بر روی مسائل تربیتی گذاشته بودند و یکی از مهمترین ویژگی‌های ایشان انصاف بود. از این رو آیت‌الله مهدی کنی فرد بسیار منصفی بودند.
 
عضو جامعه روحانیت مبارز گفت:‌آیت‌الله مهدوی کنی هیچگاه در عرصه سیاست مرزهای از اخلاقی عبور نکردند و همیشه حتی با کسانی که با ایشان معاند بودند و یا توهین می‌‌کردند، منصفانه برخورد می‌کردند.
 
وی درباره جایگزین احتمالی آیت‌الله مهدوی کنی در جامعه روحانیت مبارز خاطرنشان کرد: آیت‌الله موحدی کرمانی به عنوان قائم مقام ایشان تاکنون اداره کرده‌اند و در آینده برای دبیرکلی بحث خواهد شد.
 
تقوی درباره جایگزین آیت‌الله مهدوی کنی در مجلس خبرگان رهبری گفت:‌چهره‌هایی مطرح در مجلس خبرگان رهبری حضور دارند و در حال حاضر آیت‌الله هاشمی شاهرودی جلسات را اداره می‌کند. لذا در اولین جلسه رئیس مجلس خبرگان رهبری با رای خبرگان انتخاب خواهد شد.

برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : جمعه 2 آبان 1393برچسب:بورسیه,بورسیه ها,دولب,رییس جمهور,ایران,سفره,

بدلیل زیادی مطالب و اهمیت آنها به ادامه مطلب مراجعه کنید

توجه ... برای رفتن به ادامه مطلب کافیست روی عنوان بالا " بورسیه ها " کلیک کنید تا منتقل شوید


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : جمعه 2 آبان 1393برچسب:انگلیس,بریتانیا,وزارت خارجه,خطرناک,ایران,

 

"وزارت خارجه انگلیس : به ایران سفر نکنید خطرناک است ... ( به جای ایران برین بریتانیا امنیت روسرتون میباره !!! ) "

 

به گزارش افکار نیوز ، وزارت امورخارجه انگلیس امروز (جمعه) طی بیانیه‌ای برای کلیه آمدوشدهای شهروندان انگلیسی به ۱۰۰ کیلومتری مرز ایران و افغانستان، ۱۰ کیلومتری مرز ایران و عراق، محدوده مجاور استان سیستان وبلوچستان و محوطه اطراف بم و جاسک محدودیت گذاشته ‌است.

هم‌چنین وزارت امور خارجه انگلیس برای کلیه سفرهای غیر ضروری به همه مناطق ایران نیز محدودیت قایل شد. این بیانیه مدعی شده از آنجایی که مسافران خارجی انگلیسی بیش از هر ملیت دیگری در ایران در خطر هستند، اتباع این کشور تا حد ممکن به ایران سفر نکنند.

هم‌چنین این بیانیه هشدار داده سفرهای انفرادی به ایران برای اتباع انگلیس بیش از سفر در گروه‌های توریستی و تورهای مسافرتی خطرناک است.

وزارت خارجه انگلیس همچنین از کسانی که تابعیت دوگانه انگلیسی-ایرانی دارند نیز خواست به ایران سفر نکنند چون ممکن است به خاطر فعالیت های سیاسی یا حقوق بشری دستگیر شوند.

گفتنی است شبکه بی بی سی وابسته به دولت سلطنتی انگلیس طی روزهای اخیر گزارش های متعددی درباره ماجرای اسیدپاشی در اصفهان منتشر کرد و با نسبت دادن این موضوع به امر به معروف و نهی از منکر، ایران را محیطی ناامن معرفی نمود. دولت انگلیس در گذشته با صدور اطلاعیه ای رسمی با اجرای حکم قصاص درباره عامل اسیدپاشی به صورت آمنه بهرامی مخالفت کرده بود.


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : پنج شنبه 1 آبان 1393برچسب:آیت اله مهدوی کنی,

"پیکر عالم مجاهد آیت الله مهدوی کنی بدر حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) تشییع شد "

 

مهدوی‌ کنی

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، پیکر مطهر آیت‌الله محمدرضا مهدوی‌کنی رئیس مجلس خبرگان رهبری پیش از برای برگزاری مراسم تدفین در صحن حرم حضرت عبدالعظیم حسنی تشییع شد.

مراسم تشییع پیکر مطهر مرحوم آیت‌الله محمدرضا مهدوی‌کنی رئیس مجلس خبرگان رهبری در تهران بر دستان اقشار مختلف مردم از خیان انقلاب به سمت خیابان حافظ تشییع شد.

در این مراسم سران سه قوه، مسئولان کشوری و لشکری، دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها و اقشار مختلف مردم حضور داشتند.

پیش از این، رهبر معظم انقلاب اسلامی با حضور در دانشگاه تهران بر پیکر مطهر آیت‌الله مهدوی‌کنی نماز اقامه کردند.

شب گذشته نیز مراسم وداع با مرحوم آیت‌الله مهدوی‌کنی با حضور اساتید و دانشجویان در دانشگاه امام صادق(ع) برگزار شد.


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : پنج شنبه 1 آبان 1393برچسب:داعش,حمله,حمله به ایران,گروه,گروه تروریستی,

"حمله داعش به ایران"

 


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی

 

 

"حسین شریعتمداری در صفحه اول روزنامه کیهان : آقای روحانی از شما بعید بود"

به گزارش جام نیوز، کیهان در سرمقاله خود به قلم حسین شریعتمداری در باره سخنان رئیس جمهور در زنجان نوشت: آقای رئیس‌جمهور در بخشی از سخنان خود درباره درس‌های کربلا  و عاشورا به «قبول توبه» اشاره کرده و می‌فرمایند؛ ما تابع همان حسینی(ع) هستیم که توبه حر را هم قبول کرد... من در جامعه کسی را نمی‌شناسم که گناهی بالاتر از گناه حر مرتکب شده باشد و (هیچ) عظیم‌الشأنی را در تاریخ بعد از پیامبر(ص) و امام علی(ع) جز اباعبدالله‌الحسین(ع) نمی‌شناسم که در برابر سری که حر برایش خم کرد، گذشت کرده و او را در آغوش کشیده باشد.

این بخش از اظهارات آقای روحانی «سخن حق» و صدالبته قابل قبولی است اما، اگر خدای نخواسته منظور آقای رئیس‌جمهور از اشاره به این فراز از تاریخ کربلا، مقایسه آن با سران فتنه آمریکایی اسرائیلی 88 باشد که متأسفانه شواهدی از این فرض حکایت دارد، باید گفت نظر یاد شده از نوع «قیاس مع‌الفارق» است و نه فقط کمترین مشابهتی میان جناب «حر» با سران فتنه وجود ندارد، بلکه این دو ماجرا با یکدیگر تفاوتی در حد تضاد و فاصله‌ای به اندازه زمین و آسمان دارند.

اول آن که، جناب حر، کمترین اهانتی به ساحت مقدس حضرت اباعبدالله الحسین(ع) روا نداشت بلکه در مقابل اعتراض حضرت خطاب به وی که مادرت به عزایت بنشیند- ثکلتک امک- در کمال ادب و خضوع عرض کرد؛ هیچکس در میان عرب چنین سخنی به من نمی‌گوید مگر آن که پاسخ می‌شنود اما، چه کنم که مادر شما، حضرت فاطمه زهرا‌سلام‌الله‌علیها است و من خود را خاکسار حضرتش می‌دانم.

دوم آن که تنها جرم جناب حر، بستن راه بر کاروان حسینی(ع) بود، که این گناه خود را روز عاشورا با توبه و ایثار جان خویش جبران کرد.

اکنون باید از آقای روحانی پرسید؛ کدامیک از عوامل و سران فتنه آمریکایی اسرائیلی 88 کمترین شباهتی با جناب حر دارند که این «پاکدامنی و ایثار» حر را با «فساد و تباهی» سران فتنه مقایسه فرموده‌اید؟! و چنانچه منظورتان از پیش کشیدن ماجرای توبه حر و پذیرش آن از سوی امام حسین علیه‌السلام، اشاره و کنایه به سران فتنه نبوده است، این بخش از اظهارات حضرتعالی در جغرافیای سخنان دیروز شما در زنجان چه جایگاهی داشته است؟! و با چه مقصود و منظوری مطرح شده است؟! شواهد فراوانی که برخی از اظهارات و مواضع اخیر نزدیکان جنابعالی از جمله آنهاست، نشان می‌دهد منظور شما از پیش کشیدن ماجرای حر، ارتباط دادن آن با ماجرای خیانت سران فتنه بوده است که نه فقط قیاس مع‌الفارق است بلکه می‌تواند برای جنابعالی یک درس بوده و «توبه» شما را از آنچه گفته‌اید در پی داشته باشد.

و اما، جناب حر همانگونه که آقای رئیس‌جمهور اشاره کرده‌اند، از اقدام خود که با وطن‌فروشی و جنایت سران فتنه قابل قیاس نیست، توبه کرد و به مصداق آیه شریفه‌ای که «توبه‌» را با اصلاح عمل انجام شده و بیان آنچه انکار کرده‌اند - الّاالذین تابوا و اصلحوا و بینوا (160 بقره)- صداقت خود را در توبه با ایثار جان خویش امضاء کرد.

حالا باید از رئیس‌جمهور محترم پرسید؛ آیا سران فتنه از جنایت و خیانتی که مرتکب شده بودند، توبه کرده‌اند؟ که سخن از بخشش و پذیرش توبه آنها در میان باشد؟! اگرچه در هیچیک از سیستم‌های حقوقی‌ دنیا، توبه جنایتکاران مانع مجازات آنان نمی‌شود و در نظام حقوقی اسلام نیز چنین است.

 

از این روی اظهارات جناب رئیس‌جمهور که یک عالم دینی و حقوقدان هستند، تعجب‌آور است و انتظار آن است که به صراحت اعلام کنند منظورشان سران فتنه و گذشت از جنایات آنان- آنهم بی‌آن که توبه کرده باشند - نبوده است.

و اما، درباره سخنان دیروز رئیس‌جمهور محترم گفتنی‌های دیگری نیز هست که به بعد موکول می‌کنیم و تنها خطاب به ایشان می‌گوییم «آقای روحانی از شما بعید بود»!


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  

 

 

"آقای وزیر محترم ... اینجا ایران 93 است ... ایران 53 مربوط به 40 سال پیش است"

 

به گزارش پایگاه خبری انصارحزب الله، بسیج دانشجویی ۴۰ دانشگاه کشور در نامه‌ سرگشاده‌ای به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نسبت به تک‌خوانی زنان در کشور اعتراض کردند.

متن این بیانیه به شرح ذیل است:

«اینجا تهران است... صدای ما را از رادیو ملی جمهوری اسلامی ایران می‌شنوید، به گزارش واحد مرکزی خبر، امروز ۲۵ مهر ماه سال ۶۳ رزمندگان اسلام در عملیات غرور آفرین عاشورا در منطقه می‌مک، توانستند ۱۰۰ کیلومتر مربع از خاک مقدس ایران اسلامی را از چنگ دشمن بعثی آزاد کنند، در این عملیات تعدادی از جوانان این مرز و بوم به فیض رفیع شهادت نایل شدند.

۳۰ سال بعد...

اینجا تهران است، صدای ما را از رادیو ایران می‌شنوید، به گزارش واحد مرکزی خبر، امروز ۲۵ مهر ماه سال ۹۳ چهار کنسرت تکخوانی زنان در حضور مردان نامحرم و برای اولین بار به شکل همزمان در بزرگ‌ترین تالارهای تهران و همراه با حرکات موزون برگزار شد.!

جناب آقای وزیر، اینجا ایران است، سرزمینی که برای اسلامی ماندن هر وجب آن یک جوان پاک در خون خود غلطیده است، اینجا سرزمین باستانی موحدان تاریخ و مردمی با غیرت از‌نژاد سلمان فارسی است، مردم این دیار هزار و ۴۰۰ سال است که از جان و جوانانشان می‌گذرند و خونشان بر زمین می‌ریزد تا پرچم حیا و عفت و دین اسلام همچنان در آسمان ایران در اهتزاز بماند.

آقای وزیر اینجا ایران است... ایران اسلامی!

نمی‌دانیم چه بر سر برخی افراد آمده که در سال اقتصاد و فرهنگ، نه فقط در شعار که در رفتار و عمل، فرهنگ اسلامی ـ ایرانی را از اولویت اول خود خارج کرده و بی‌فرهنگی و بی‌حیایی را ترویج می‌کنند.

آیا معنی مدیریت جهادی در سال اقتصاد و فرهنگ، حمایت از کنسرت‌های تکخوانی زنان آوازه خوان و حرکات موزون و رقص باله در حضور مردان است؟! معلوم نیست اگر نام امسال مدیریت جهادی در عرصه فرهنگ نبود چه می‌کردید؟!

جناب وزیر ارشاد اسلامی، با کدامین حکم و اجازه شرعی چنین مجوز‌هایی صادر کرده‌اید؟ رقص زنان آوازه‌خوان در پایتخت ایران، مطابق با کدام سرفصل و اولویت فرهنگ این کشور است؟ آقای وزیر، هنوز نگاه مادران به تابوت استخوان‌های باقی مانده از فرزندانشان تمام نشده است، هنوز اشک چشم دختران و پسرانی که پدرانشان را دادند تا حیا و عفتشان را نگه دارند، خشک نشده است.

آقای وزیر! محرم نزدیک است و به یادتان می‌آوریم که حماسه ۹ دی در ادامه عاشورا است، آیا برخی هوس دیدن یک حماسه ۹ دی دیگر در سال اقتصاد و فرهنگ برای به هم پیچیدن طومار فتنه گران فرهنگی را دارند؟

ما دانشجویان دانشگاه‌های ایران اسلامی با ابراز انزجار عمیق از وقایع ضد فرهنگی روزهای اخیر، به جنابعالی و مسئولان فرهنگی دولت و همچنین کمیسیون فرهنگی مجلس اخطار جدی می‌دهیم که در صورت عدم اصلاح وضعیت موجود، به انتشار بیانیه اکتفا نکرده و گام‌های بعدی را از طریق مجاری نظارتی و چارچوب‌های پیش بینی شده قانونی برخواهیم داشت.

از ریاست جمهوری نیز انتظار می‌رود تا صبر و تحمل ملت مسلمان و غیرتمند ایران تمام نشده، هرچه سریع‌تر در اصلاح امور فرهنگی و زدودن شائبه "ترویج بی‌عفتی" از دامان دولت، اقدام کنند تا دولت بتواند در فضایی آرام و به دور از التهاب، به رفع مشکلات و مطالبات واقعی مردم بپردازد.»

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد
بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد مشهد
بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز
بسیج دانشجویی دانشگاه اصفهان
بسیج دانشجویی دانشگاه شهید باهنر کرمان
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله (عج)
بسیج دانشجویی دانشگاه ارومیه
بسیج دانشجویی دانشگاه سیستان و بلوچستان
بسیج دانشجویی دانشگاه یزد
بسیج دانشجویی دانشگاه قم
بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
بسیج دانشجویی دانشگاه حکیم سبزواری سبزوار
بسیج دانشجویی دانشگاه پردیس فارابی قم
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی همدان
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قم
بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان خوزستان، پردیس حضرت فاطمه الزهرا (س)
بسیج دانشجویی دانشگاه هنر شیراز
بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور قم
بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور مشهد
بسیج دانشجویی دانشگاه خیام مشهد
بسیج دانشجویی دانشگاه سجاد مشهد
بسیج دانشجویی دانشگاه امام رضا (ع) مشهد
بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان مشهد
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد سبزوار
بسیج دانشجویی دانشگاه نیشابور
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد نیشابور
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد گناباد
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد قوچان
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد تربت حیدریه
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد تربت جام
بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور بروجن
بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور طبس
بسیج دانشجویی دانشگاه علمی ـ کاربردی دادگستری قم
بسیج دانشجویی دانشگاه علمی ـ کاربردی فرهنگ و هنر قم


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : پنج شنبه 1 آبان 1393برچسب:یار,یارپاک,مهدوی,آیت الله مهدوی کنی,

 

خداحافظ ... خداحافظ ای یار دیرین امام ای عمار زمانه تویی که مایه ی وحدت بخشی بودی تویی که همیشه پشت ولایت بودی

ای کسی که اموال و آمال دنیایی نتوانست تورا از مسیر انسانیت بازدارد تویی که یاد دادی سیاست را با پاکی هم می شود ادامه داد

 

خداحافظ ای مرد پاک ... ای زمانه شناس مدبر ... حقا که امام زمانمان (ع) را با رحلتت عزادار کردی  ... درود خدا بر تو باد ... یادت همیشه در دلهایمان خواهد ماند ... همانا خداوند بر هر چیز آگاه است ...

انا لله و انا الیه راجعون

 

وبلاگ سفره ارتحال این عالم ربانی را به محضر ساحت مقدس ولی عصر (عج) و مقام معظم رهبری و به تمامی

نزدیکان  و دوستداران ایشان تسلیت عرض می کند و از خداوند منان مغفرت ایشان را خواستار است


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : پنج شنبه 1 آبان 1393برچسب:اسید,اسید پاشی,مزدور,مزدوران,

"ملت ایران نمیتواند این اعمال وحشیانه رو قبول کند ... خواستار اشد مجازات برای عاملین این قضایا هستیم"

 

به گزارش جوان آنلاین؛ يك منبع آگاه به خبرنگار ما گفت: يكي از قربانيان حادثه زني افغاني، قرباني ديگر زني چادري است و سه‌نفر از چهار قرباني با هم آشنايي دارند. سرهنگ حسين‌زاده، جانشين فرمانده انتظامي استان اصفهان هم به خبرنگار ما گفت: براي پليس ترديدي وجود ندارد كه عامل اسيدپاشي‌ها مردي ضد‌اجتماع است و به زودي وي را بازداشت خواهيم كرد. وي تأكيد كرد: قربانيان حوادث همان چهار زن‌ و دختر هستند و حادثه چهارشنبه هفته گذشته آخرين اتفاق اسيدپاشي در اصفهان است. اين حوادث از روز چهارشنبه، ۱۶ مهرماه و به دنبال اسيد پاشي به روي دختري كه سوار خودروي خود حوالي ميدان بزرگمهر اصفهان بود اتفاق افتاد. 

شاكي زماني كه به بيمارستان منتقل شد گفت: داخل اتومبيل خود مشغول حرف‌زدن با تلفن‌همراهم بودم كه موتورسواري نزديك شد و ظرف اسيد را به صورتم پاشيد و گريخت. در حالي كه تجسس‌ها براي يافتن مرد اسيدپاش در دستور كار مأموران پليس آگاهي اصفهان قرار گرفته بود، سه زن و دختر ديگر در حوادث مشابه هدف مرد اسيدپاش قرار گرفتند. 

فرار مرد اسيدپاش از صحنه و ناكامي پليس براي بازداشت وي، فرصتي را فراهم كرد تا موج‌سواران رسانه‌هاي معاند كه با همسويي‌برخي در داخل كشور همراه مي‌شوند، ادعا كنند عده‌اي، زنان بدحجاب شهر را هدف اسيدپاشي قرار مي‌دهند. 

به دنبال بروز اين شايعه در شهر و ورود دادستان كل كشور به پرونده‌، همگرايي براي يافتن عامل حادثه و رمزگشايي از جنايت‌هاي او با شدت بيشتري دنبال شد تا اين كه معاون وزير كشور خبر داد چهار مظنون بازداشت شده‌اند. تحقيقات اوليه، خيلي زود نشان داد كه عامل اصلي اسيدپاشي مردي روان‌پريش است و جريان‌هاي شكل‌گرفته هيچ‌ارتباطي به مقابله با بدحجابي‌در شهر ندارد. 

بررسي‌هاي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس هم كه روز گذشته اين موضوع را مورد توجه خود قرار داد نشان مي‌دهد كه اسيدپاشي‌ها هيچ ارتباطي با امر به معروف و نهي از منكر ندارد. اعضاي اين كميسيون در حالي كه براي عاملان اين حوادث درخواست اشد مجازات كردند خواستار رسيدگي مطلوب به قربانيان حوادث شدند. هر چند همگرايي كامل براي مديريت اين حوادث در كشور ايجاد شده است و بايد گفت كه بازداشت مرد اسيدپاش و تحقيق از او، به همه پرسش‌هاي بي‌پاسخ جواب خواهد داد. 


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : پنج شنبه 1 آبان 1393برچسب:رهبر,رهبر انقلاب,سیدعلی,سید علی خامنه ای,
 
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار صدها تن از «نخبگان جوان دانشگاهها و برگزیدگان المپیادها و جشنواره های جهانی و داخلی»، با تأکید بر ضرورت ایجاد یک زنجیره کامل و شبکه عظیم تولید علم در دانشگاهها و مراکز علمی تحقیقاتی افزودند: ایران را باید با اتکای به منابع روی زمین یعنی هوش و استعداد جوانان و نخبگان کشور اداره کرد نه با تکیه بر درآمد پرنوسان منابع زیرزمینی و نفتی.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری، ایشان دیدار با «جوانان نخبه و نوید دهندگان آینده روشن کشور» را، بسیار شیرین خواندند و به همه جوانان توصیه کردند خانه پرافتخار میهن را با نیروی فکر و عزم و اراده، به گونه ای بسیازید که شایسته این ملت و این تاریخ پرافتخار باشد.
رهبر انقلاب با دعوت از همه نخبگان برای تفکر و تعمق درباره «اصل نخبگی و مفهوم حقیقی آن» افزودند: نخبگی مجموعه ای از سه ویژگی «هوش و استعداد»، «همتِ برجسته برای مطالعه و کار و تلاش»، و «حوصله تحسین برانگیز برای پیگیری و مداومت» است و نگاه عالمانه و حکیمانه به این ویژگی ها، روشن می کند که همه آنها نعمت و رزق الهی است.
ایشان با استناد به آیات قرآن شریف مبنی بر انفاق رزق الهی تأکید کردند: رزق دانش و نخبگی را باید در راه خدا و برای خیر بندگان خدا، انفاق کرد و آن را در خدمت حال و آینده «جامعه، ملت و کشور» قرار داد.
حضرت آیت الله خامنه ای به نخبگان جوان خاطرنشان کردند اگر نعمت الهی نخبگی را انفاق کنید، هدایت پروردگار نیز شامل حالتان می شود یعنی هم ویژگی های نخبگی در شما بیشتر خواهد شد و هم خداوند شما را به عرصه هایی هدایت می کند که به علم و دانش شما نیاز حقیقی وجود دارد.
رهبر انقلاب، حضور تأثیرگذار شهید چمران در دفاع مقدس و فعالیت شهید شهریاری در عرصه هسته ای را دو مصداق از انفاق نخبگی برای جامعه و کشور و «دو نمونه بارز هدایت الهی نخبگان»، خواندند.
ایشان با اشاره به پیشرفتهای علمی کشور در یک دهه اخیر، بار دیگر استمرار حرکت علمی پرشتاب را نیازی واقعی برشمردند و افزودند: همانگونه که در حکم اخیر شورایعالی انقلاب فرهنگی تأکید شد حرکت علمی نباید به هیچ دلیلی دچار وقفه شود چون هر وقفه ای، عقب گرد به همراه می آورد.
حضرت آیت الله خامنه ای، مسابقه جهانی و پرسرعت ملتها و کشورها در عرصه علم و دانش را یادآور شدند و افزودند: با وجود شتاب پیشرفتهای علمی، عقب ماندگی ها به قدری زیاد است که ایران هنوز نتوانسته به جایگاه شایسته اش دست یابد بنابراین لازم است حرکت علمی با همه لوازم و ضرورتها از جمله تقویت شرکتهای دانش بنیان و اقتصاد دانش بنیان، ادامه یابد.
ایشان نجات کشور و آینده روشن ملت را در گرو تقویت بنیه علمی دانستند و خاطرنشان کردند: همانگونه که رئیس بنیاد نخبگان به درستی گفت در اقتصاد متکی بر منابع زیرزمینی، هیچ نیازی به شناسایی، جذب و فعالیت نخبگان احساس نخواهد شد و کشور هم، عملاً پیشرفت حقیقی نخواهد داشت.
حضرت آیت الله خامنه ای اداره کشور بر مبنای فروش ذخایر زیرزمینی را به «بچه پولداری ملی» تشبیه کردند و افزودند: بچه پولدارها، قدر پول خود را نمی دانند و آن را بیهوده خرج می کنند که اداره کشور برمبنای فروش نفت خام نیز، شبیه همین ماجراست.
رهبر انقلاب، اتکای برنامه ریزی اقتصادی کشور به درآمدهای نفتی را سپردن اقتصاد ایران به سیاستگذاران کلان جهانی خواندند و با اشاره به نوسانات شدید قیمت بین المللی نفت افزودند: کشوری که اقتصاد خود را اینگونه برنامه ریزی کند، آینده اش معلوم است.
حضرت آیت الله خامنه ای با استناد به واقعیات یاد شده تأکید کردند: ایران بجای تکیه بر درآمدهای نفتی باید با اتکای به نیروهای درونی و ذخائر روی زمین یعنی هوش و استعداد جوانان و تولید علم و دانش اداره شود که در اینصورت هیچ قدرتی در دنیا قادر نخواهد بود اقتصاد کشور را به بازی بگیرد.
رهبر انقلاب همچنین با اشاره به ضرورت تفکیک تولید علم با تولید مقاله افزودند: البته تولید مقالات مرجع و با ارزش علمی با ارزش است اما این همه قضیه نیست. ایشان توصیه کردند: مقالات علمی تولید شده به ثبت ابداع بیانجامد و ناظر به نیازهای درونی کشور باشد.
حضرت آیت الله خامنه ای تلاش برای پیشرفت علمی را مسئولیت همه دستگاهها و وزارتخانه ها خواندند و افزودند: نقشه جامع علمی کشور می تواند وظایف همه بخشها را در این روند مشخص کند.رهبر انقلاب در جمع بندی این بخش از سخنانشان افزودند: باید با تلاش برنامه ریزی شده همه دستگاهها، یک زنجیره کامل و یک شبکه عظیم تولید علم ایجاد شود که همه بخشها و اجزای آن مکمل یکدیگر باشند و هم افزایی کنند.
ایشان با توصیه به نخبگان جوان برای تقویت ارتباط با پروردگار کریم افزودند: دلهای پاک و نورانی شما جوانان، عامل ارزشمندی در جلب رضایت و افزایش نعمات الهی است.
رهبر انقلاب همچنین با تحسین سخنان بسیار خوب دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان افزودند: پدر شهید ایشان نیز علاوه بر نخبگی در ذهن و فکر و عملیات، از لحاظ انگیزه و ایمان و حضور در صحنه های دشوار نیز حقیقتاً یک نخبه بود.
در ابتدای این دیدار دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور و رییس بنیاد ملی نخبگان، در سخنانی برخورداری از ایمان، اعتماد به نفس، اخلاص، از خودگذشتگی و میهن دوستی را از خصوصیات برجسته نخبگان کشور برشمرد و افزود: نخبگان به میهنی که برایشان هزینه داده، مدیون هستند و نخبه کسی است برای مردم و کشورش بیشترین داشته‌های خود را هزینه کند.
رییس بنیاد ملی نخبگان هدف اصلی این بنیاد را توانمندسازی نخبگان خواند و با اشاره به لزوم اصلاح برخی روشها در اقتصاد کشور گفت: در یک اقتصاد نفتی که پایه های تولید ثروت بر اساس نفت خام، منابع زیرزمینی و معادن است، نخبگان پرورش نمی یابد.
معاون علمی رییس جمهور با بیان اینکه نخبگان کشور در کوتاه مدت می توانند جهت گیری اقتصادی کشور را تغییر دهند، افزود: جهت گیری اقتصادی کشور باید به سمت اقتصاد دانش‌بنیان تغییر یابد و این کار تنها با ابتکار و تلاش امکانپذیر خواهد بود.
آقای ستاری، اصلاح آیین نامه های بنیاد ملی نخبگان، چهار برابر شدن ورودی های این بنیاد از مهرماه سال جاری، اجرای طرح شهاب با همکاری وزارت آموزش و پرورش، تحول جدی در حوزه فرهنگی بنیاد ملی نخبگان، استفاده از ظرفیت ایرانیان خارج از کشور، و برنامه‌ریزی برای تربیت دانشمندان در حوزه‌های مورد نیاز کشور را از جمله فعالیت‌ها و برنامه‌های بنیاد ملی نخبگان اعلام کرد.
 

برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : یک شنبه 6 مهر 1393برچسب:رییس جمهور,روحانی,اسکورت,محافظت,آمریکا,

این عکس ها اسکورت رییس جمهور روحانی به سبک آمریکایی می باشد

 


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : یک شنبه 6 مهر 1393برچسب:فیلم,فتنه,فتنه برا انگیز,محکوم,فتنه,فتنه گر,

"عاقایان در وزارت ارشاد چه می کنند "

به گزارش پایگاه خبری انصارحزب الله؛فيلم پـرحـاشيه و حـامي فـتنه «عصبـاني
نيستم» بعد از «خواب‌زده‌ها» در گـروه سينمـايي آفريقـا اكـران خـواهد
شـد.

«عصباني نيستم پروانه نمايش دارد و قرار نيست تصميم جديدي
درباره فيلم گرفته شود. سازنده اين فيلم آن را طي يك تفاهم بسيار خوب به يك
فيلم اجتماعي تبديل كرده است و «عصباني نيستم» اكنون از نظر شوراي پروانه
نمايش يك فيلم اجتماعي است نه سياسي. . . . اينكه عده‌اي براي نمايندگان
مجلس و چهره‌هاي دلسوز كشور ايجاد نگراني مي‌كنند يك واقعيت است كه اين
رفتار از گذشته وجود داشت و الان هم ادامه دارد. اينها همان افرادي هستند
كه سال‌هاست فضاي بدگماني را نسبت به سينماي كشور ايجاد كرده‌اند و اطلاعات
غلط و نادرست به دلسوزان مي‌دهند. ... متأسفانه برخي از رسانه‌ها دروغ
مي‌گويند و خبرهاي كذب آنها براي ما پرهزينه است. بارها گفته‌ايم كه بناي
دولت دادن مجوز به فيلم‌هاي مشكل‌دار يا فيلم‌هايي كه به آثار حامي فتنه
تعبير مي‌شوند، نيست.»

اينها بخشي از اظهارات حجت اله ايوبي درباره
فيلم «عصباني نيستم» ساخته رضا درميشيان است كه روند گرفتن پروانه ساخت،
توليد و حتي اكرانش در جشنواره فيلم فجر با حواشي زيادي همراه بوده است.
بحث دوباره درباره قطعي شدن اكران اين فيلم حامي فتنه در سينماهاي كشور
موجبات نگراني مسئولان و دلسوزان حوزه سينما و فرهنگ را به دنبال داشته
است.

اين فيلم از آن دست آثاري است كه دوستان سازمان سينمايي مدعي
هستند مجوز ساخت‌شان را از دولت و مديران قبلي گرفته‌اند كه البته كليت اين
حرف درست است. اما طبق اظهارات مسئولان قبلي سازمان سينمايي به دليل
ايرادات اساسي فيلمنامه و طرح اوليه فيلم «عصباني نيستم»، صاحب اثر متعهد
شده است كه به شرط انجام اصلاحات مورد نظر ارشاد اقدام به ساخت و توليد
فيلم كند. با روي كار آمدن دولت جديد، سازنده عصباني نيستم نه تنها ايرادات
مورد نظر را رفع نكرد بلكه بخش‌هاي ديگري نيز به صورت غير‌قانوني به
فيلمنامه اضافه كرد.

مشكل اصلي اين فيلم قصه محوري و سير اتفاقات و
نگاه غلط فيلمساز نسبت به آنهاست. چه اينكه در اين فيلم يك دانشجو به دليل
شركت در آشوب‌هاي سال ۸۸ و ذيل عنوان دانشجوي ستاره‌دار از دانشگاه اخراج
مي‌شود. كاراكتر اصلي فيلم در طول فيلم با حالتي سرشار از عصبانيت درصدد
انتقام‌جويي از مردم عادي و جامعه پيراموني‌اش بابت اشتباه خودش در اقدام
عليه امنيت كشور و نظام مملكتش بر مي‌آيد.

بعد از سر و صداهاي
زيادي كه اكران يواشكي و قابل تأمل و برخلاف روال معمول اين فيلم در
جشنواره فجر سال گذشته به وجود آورد، مسئولان سازمان سينمايي براي آرام
كردن فضاي ملتهب و متشنجي كه بابت توهين‌ها و دروغ‌هاي موجود اين فيلم به
وجود آمده بود، مجبور شدند كه آن را در آخرين دقايق مراسم اختتاميه جشنواره
حذف كنند. چندي پس از اتمام جشنواره موضعگيري‌هاي نمايندگان مجلس و ديگر
دلسوزان نظام نسبت به چرايي راه دادن چنين اثر دروغ‌پردازانه و البته
توهين‌آميزي كه توهم تقلب و ظلم نظام در جريان انتخابات رياست جمهوري سال
۸۸ آن هم در جشنواره فجر انقلاب اسلامي را دارد، آغاز شد.

مسئولان
سازمان سينمايي با دادن قول مساعد درباره اصلاح اين فيلم حامي فتنه اظهار
داشتند «به فيلم‌هاي مشكل‌دار يا فيلم‌هايي كه به آثار حامي فتنه تعبير
مي‌شوند، اجازه اكران نخواهند داد.» اما با گذشت چند ماه از اتخاذ مواضع
انقلابي مسئولان سازمان سينمايي، مجدداً شخص رئيس سازمان در اقدامي تأمل
برانگيز با دلجويي از كارگردان فيلم در زمينه نشان دادن سعه صدر در مقابل
منتقدان فيلمش به او قول حمايت در اكران را داد! اكنون مجدداً رئيس سازمان
سينمايي خبر از قطعي شدن اكران اين فيلم با اصلاحات انجام شده داده است و
معتقد است كه «عصباني نيستم يك فيلم اجتماعي است و نه سياسي!»

اين
مدعاي آقاي ايوبي در حالي است كه اساساً پيرنگ اصلي فيلم درباره عواقبي است
كه شخصيت اصلي فيلم بابت شركت در فتنه ۸۸ متحمل آن شده است و امكان ندارد
اصلاحاتي روي فيلم صورت بگيرد؛ مگر اينكه كارگردان يك فيلم ديگري را مجدداً
ساخته باشد! مشخص نيست دوستان سازمان سينمايي بر چه اساسي همه حيثيت و
آبروي خودشان و وزارت ارشاد را كه به سبب قرار گرفتن در جايگاه حقوقي و
قانوني يك مسئول در چارچوب نظام اسلامي به دست آورده‌اند، مصروف چنين اثر
سخيف و دروغ‌پردازانه‌اي مي‌كنند كه طي تمام سير فيلم نظام را به تقلب، ظلم
و خيانت متهم مي‌كند؟
سؤال ديگر اينكه آيا دوستان سازمان سينمايي در
مورد آثاري مثل شيار ۱۴۳ كه درباره ارزش‌هاي نظام ساخته شده‌اند هم چنين
استقامت و پايمردي از خودشان نشان مي‌دهند؟!

چه اينكه مسئولان
سازمان سينمايي و بالاخص جشنواره فيلم فجر سال گذشته به جهت انتقاد
رسانه‌ها و برخي از اعضاي كميسيون فرهنگي و نمايندگان مجلس و دلسوزان واقعي
نظام مجبور به پذيرش اين فيلم در جشنواره شدند؛ وگرنه تا قبل از اين
فشارها و به رغم سخنراني و شعارهايي كه از انقلابي بودن و رعايت خطوط قرمز
نظام سر مي‌دادند؛ در مقام عمل به هيچ عنوان حاضر به پذيرش آن در جشنواره
نبودند. بهتر است دوستان به جاي گرفتن پوزيشن شبه‌روشنفكري در حمايت از
آثار موهن عليه نظام و كشور برخي هنرمندان زينت‌المجالس به قانون عمل كرده و
منويات مقام معظم رهبري مبني بر لزوم رعايت خط قرمز فتنه از سوي مسئولان و
دولتمردان را نصب‌العين خود قرار دهند چه اينكه نمي‌توان همزمان كت
روشنفكري با شلوار انقلابي بر تن داشت.

اگرچه سينماهاي كشور كه
وابسته به نهادهاي حاكميتي هستند (حوزه هنري، شهرداري و بنياد مستضعفان
و...) پذيراي اين فيلم نخواهند بود، اما اساساً دادن مجوز و اكران اين فيلم
محل بحث است و سازمان سينمايي بايد تكليف خود را با اقدامات غيرقانوني و
دروغ‌پردازي برخي مشخص نمايد.


منبع : روزنامه جوان
 


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : یک شنبه 6 مهر 1393برچسب:یاعلی,موشک,موشک حرفه ای,,
موشک یا علی رو نمایی شد
 
به گزارش فارس، سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در خصوص موشک کروز با نام «یا علی» که طی ماههای اخیر و در جریان بازدید فرمانده معظم کل قوا از نمایشگاه دستاوردهای این نیرو به نمایش درآمد، گفت: این یک موشک کروز زمینی است که توسط هوافضای سپاه ساخته شده و علاوه بر آن، کروز زمینی دیگری نیز در وزارت دفاع ساخته شده است.
حاجی‌زاده ادامه داد: موشک کروز «یاعلی» که از روی سکوهای زمینی شلیک می‌شود، قابلیت پرتاب از روی هواپیما را هم خواهد داشت.
، صنعت دفاعی جمهوری اسلامی ایران در سالهای گذشته با سرمایه‌گذاری مناسب در حوزه موشک‌های کروز، تاکنون توانسته است چندین مدل از این موشکها را در عرصه دریایی و با بُردهای مختلف طراحی و تولید کند.
موشک‌های کوتاه‌بُرد «نصر»، « کوثر»، « ظفر» و نیز موشک «نور» با بُرد ۱۲۰ کیلومتر، موشک «قادر» با بُرد ۲۰۰ کیلومتر و موشک «قدیر» با بُرد ۳۰۰ کیلومتر از جمله موشک‌های کروز دریایی ایران هستند.
اما موشک کروز «یاعلی» به عنوان یکی از اولین موشک‌های کروز زمینی ایران با بُرد ۷۰۰ کیلومتر می‌تواند یک گام بلند در صنعت دفاعی برای ساخت موشک‌های از این دست باشد.
این موشکها علاوه بر توانایی پرتاب از روی سکوهای ساحلی و شناورها، قابلیت شلیک از روی انواع هواگردها (جنگنده ها و بالگردها و پهپادها) را نیز دارند که این امر به افزایش چشمگیر بُرد آنها می‌انجامد.
 
 

برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : یک شنبه 6 مهر 1393برچسب:ضرغامی,صدا و سیما,مفت خور,کیارستمی,

سفره : این مفت خور شدیدا  ملعون شده است / خداوند با صدام محشورش بفرماید

به گزارش مهر، عزت الله ضرغامی در مراسم تجلیل از خانواده شهید جواد نظام
دوست، از شهدای گمنام دانشگاه صدا و سیما که به تازگی هویت او مشخص شده است
در سخنانی اظهار کرد: درود خدا بر روان پاک شهدای عزیزمان که همواره باعث
حرکت شدند و هویت ما را شکل دادند و همه چیز ما شهدا هستند.

ضرغامی
با اشاره غیرمستقیم به اظهاراتی که اخیرا از عباس کیارستمی در رسانه ها
منتشر شده و وی جنگ را فاقد مفهوم دانسته است، بیان کرد: کسانی که این
روزها دنبال مفهوم جنگ هستند و در لابه لای اظهارنظرها و سخنرانی هایشان
درباره مفهوم جنگ بحث می کنند تا برای جوان ها نشان دهند که جنگ مفهومی
دارد یا خیر، مثل ماهی ای می مانند که در آب به دنبال آب می گردد، در حالی
که همه حیات او به آب وابسته است.

وی افزود: ما سالهاست از برکات
جنگ استفاده می کنیم و به واسطه شهدای عالیقدر و عزیزمان این همه حرکت، موج
آفرینی وعروج شکل گرفته است.

رییس سازمان صدا و سیما تصریح کرد:
امروز مفهوم مقاومت در دنیا مفهوم روشنی است و هر کس مقاوت کرده، قدر دیده و
سرافراز و قدرتمند شده است و هر کس پا را از دایره مقاومت بیرون گذاشته
چیزی جز حقارت و ذلیل بودن نصیبش نمی شود بنابراین باید جوانان ما فرهنگ
مقاومت را بیاموزند.

وی که صبح امروز یکشنبه ۶ مهر ماه در این مراسم
حضور یافته بود در خاتمه یادآور شد: امروز به واسطه استخوان های پاک این
شهید دور هم جمع شده ایم و ساعت ها زیر آفتاب نشسته ایم در حالی که اگر
زمان عادی بود، همه از زیر آفتاب به سایه پناه می بردیم. اما حالا گرمای
هوا را درک نمی کنیم و به واسطه برکت این شهید معنویتی در جمع ایجاد شده
است. هر چه امروز دستاورد داریم به واسطه شهداست و من به پدر و مادر و
برادر و خواهران این شهید عرض ارادت می کنم و به آنها تبریک می گویم.


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : پنج شنبه 3 مهر 1393برچسب:شیعه,توهین,توهین به شیعه,

به گزارش سرویس دینی جام نیوز، روزنامه الیوم السابع مصر نوشت: شیخ صبری عباده که در برنامه‌ای تلویزیونی از شبکه ماهواره‌ای «دریم 2» مصر سخن می‌گفت، شیعیان را مسبب انتشار روح دشمنی و نفرت در مصر دانست و گفت: پیروان این مذهب قصد اشغال مصر را دارند و در این راه حتی پول هم خرج می‌کنند!


صبری عباده همچنین گفت: رافضی‌ها عامل عداوت و دشمنی بین مذاهب هستند و همدیگر را حتی با صرف هزینه‌ به سب صحابه و همسران پیامبر(ص) تشویق می‌کنند!


این درحالی است که پیروان مذهب برحق تشیع با فتاوایی که از سوی مراجع و بزرگان دین صادر شده؛ از سب نمادهای اسلامی اهل تسنن برحذر داشته شده‌اند.


چنانچه حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای(مدظله‌العالی)، رهبر معظم انقلاب نیز با صدور فتوایی توهین به عایشه، همسر پیامبر اکرم(ص) و هر یک از نمادهای اسلامی اهل تسنن را حرام و اعلام کردند: «اهانت به نمادهای برادران اهل سنت از جمله اتهام‌زنی به همسر پیامبر اسلام[عایشه] حرام است. این موضوع شامل زنان همه پیامبران و به‌ویژه سید الانبیاء پیامبر اعظم -حضرت محمد(صلی الله علیه وآله) - می‌شود»


گفتنی است، دشمنی و بغض و کینه این مقام دینی مصر که به‌شدت وابسته به سلفیان است، علیه شیعیان تازگی ندارد. وی پیش از این در جریان گرامیداشت مراسم عاشورای سال گذشته، به‌‌منظور جلوگیری از برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) در قاهره، مسجد امام حسین(ع) را به بهانه تعمیرات داخلی به روی زائران بست.


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : پنج شنبه 3 مهر 1393برچسب:امامان,(ع),شهادت,تسلیت,

 

سلام بازدیدکنندگان گرامی ... از طرف خودم و همه دوستانم شهادت مظلومانه میوه دل امام غریب (ع)

را به تمامی شیعیان و داغدارنشان در سراسر جهان تسلیت عرض می کنیم ...

السلام علیک یا جواد الایمه (ع) و رحمه الله و برکاته


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : پنج شنبه 3 مهر 1393برچسب:اسد,بشار,بشار اسد,سوریه,,

حکومت بشار اسد تضعیف نخواهد شد !

به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز به نقل از خبرگزاری رویترز (Reuters)، امریکا، ایران را در جریان قصد خود برای حمله به داعش در سوریه قرار داده بود.

 

 

یک مقام ارشد ایرانی به رویترز گفت: ایالات متحده، ایران را در جریان قصد خود برای حمله به شبه نظامیان داعش در سوریه قرار داده و به تهران اطمینان داده بود که نیروهای بشار اسد، رئیس جمهور این کشور را هدف قرار نخواهد داد.

 

 

رویترز نوشت: این ارتباط که توسط یک مقام ارشد وزارت خارجه امریکا نیز تایید شده، می تواند نشانه ای باشد که دو دشمن، به آهستگی به سمت سطحی از ارتباط و تماس حرکت می کنند که طی سه دهه گذشته و پس از انقلاب اسلامی 1979 به ندرت مشاهده شده است.

 

 

مقام ارشد ایرانی که نخواسته نامش فاش شود گفت: تهران، مراتب نگرانی خود درمورد اسد را ابراز داشته است. بشار اسد، نزدیکترین متحد منطقه ای ایران بوده و از حمایت های نظامی تهران درخلال جنگ داخلی سوریه برخوردار بوده است.

 

 

وی تاکیده کرد: ایران درمورد موقعیت اسد نگران بود و اینکه هر اقدام نظامی علیه داعش در سوریه، دولت اسد را تضعیف خواهد کرد. مقامات ایرانی در دیدار با امریکایی ها این موضوع را مطرح کرده بودند. این مطلب ابتدا در ژنو مورد بحث قرار گرفت و پس از آن در نیویورک به ایران اطمینان داده شد که اسد و دولتش در حملات علیه داعش، هدف قرار نمی گیرند.


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : پنج شنبه 3 مهر 1393برچسب:کروبی,مهدی کروبی,فتنه,فنه گر,

 

به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، فاطمه کروبی، همسر مهدی کروبی، خبر داد که این شخصیت اصلاح طلب در پی تشدید مشکلات جسمی خود در بیمارستان بستری شده است.

 

وب سایت بی بی سی فارسی به نقل از سایت سحام نیوز، نزدیک به خانواده کروبی نوشت: خانم کروبی گفته است که همسرش مشکل داخلی و گوارشی دارد و در چهار هفته گذشته، در کنار درد شدید زانو، بیماری زونا که منشاء اصلیش ضعف شدید جسمی بوده را تحمل کرده است.

 

زونا، نوعی بیماری عفونی مسری است که منجر به ایجاد ضایعات پوستی دردناک می شود.


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : پنج شنبه 3 مهر 1393برچسب:اوباما,باراک,باراک,اوباما,

 

"خوب گوش جان میسپاریم به نصایح گوهر بار جناب باراک اوباما ! "

 

 

 

به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، باراک اوباما، رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا که در سخنان سال گذشته خود در سازمان ملل متحد به صورت مفصل درباره برنامه هسته ای ایران سخن گفته بود، در نطق امسالش به دو جمله کوتاه، البته با لحنی هشدارآمیز اکتفا کرد.

 

 

باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا روز چهارشنبه، ۲۴ سپتامبر، در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک گفت که با رویکرد کشورش در مذاکرات هسته‌ای با ایران، می‌توان به راه‌حلی رسید که مطلوب هر دو طرف گفت‌وگو باشد.

 

 

او گفت که آمریکا پیگیر راه‌حلی دیپلماتیک برای حل اختلافات هسته‌ای با ایران است.

 

 

باراک اوباما اضافه کرد که رویکرد آمریکا در یافتن این راه‌حل دیپلماتیک، بخشی از تعهد آن کشور برای توقف گسترش تسلیحات هسته‌ای و پیگیری صلح و امنیت جهانی بدون چنین تسلیحاتی است، اما این، "تنها در صورتی قابل تحقق است که ایران از این فرصت تاریخی استفاده کند."

 

 

او گفت: «پیام من به مردم و رهبران ایران ساده است، نگذارید این فرصت از دست برود. ما می‌توانیم به راه‌حلی برسیم که نیازهای شما به انرژی را تامین کند و همزمان، دنیا را مطمئن سازد که برنامه شما صلح‌آمیز است.»

 

 

  

 

 

  

 

 

  

 

 

 

باراک اوباما در بخش دیگری از سخنانش بدون آنکه از سیاست های حمایتی آمریکا از تروریست ها در سوریه چیزی بگوید و به عوامل پیدایش تروریست هایی مانند داعش اشاره ای کند، به نصیحت مسلمانان پرداخت و گفت:

 

 

ایالات متحده در جنگ با اسلام نیست. تقابلی بین آمریکا و اسلام نیست و آینده بشریت وابسته به همکاری همگان علیه افراط‌گرایان مذهبی و قومی است.

 

 

به گفته او، جهان باید با این چالش با چهار روش رو به‌ رو شود: «نخست اینکه داعش باید سرانجام به طور کامل نابود شود. داعشی‌ها تنها زبان زور را می‌فهمند و آمریکا از توان خود برای کمک به نابودی این گروه استفاده می‌کند»

 

 

او تهدید کرد هر کس که به داعش پیوسته، بهتر است صحنه نبرد را ترک کند.

 

 

آقای اوباما افزود: «چالش دوم این است که جهان اسلام باید از تفکر داعشی برائت بجوید. افکار نوجوانان را نباید با کینه آلوده کرد»

 

 

وی تصریح کرد: «ایدئولوژی داعش و القاعده و بوکوحرام خواهد مرد اگر مسلمانان کارزارهای تبلیغاتی بر روی اینترنت و در مساجد و غیره برای مقابله با آن به راه بیندازند»

 

 

رییس جمهوری آمریکا گفت که تسامح را باید از مدارس شروع کرد. ادیان باید به سوی هم پل بزنند.

 

 

آقای اوباما در مورد چالش سوم گفت: «مسیحیت در قدیم با جنگ‌های داخلی و خارجی همراه بود و امروزه اسلام. خشونت شیعه-سنی خاورمیانه را از هم گسیخته است. این جنگی است که برنده ندارد. به ‌ویژه سوریه نیازمند دولتی عادل و با ثبات است»

 

 

وی در مورد چالش چهارم گفت: «بهتر است جوانان مسلمان راه سازندگی را پیش بگیرند و نه راه پیوستن به گروه‌های افراطی. هیچ خدایی این کشتار‌ها را تایید نمی‌کند»

 

 

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین بار دیگر تاکید کرد که آمریکا دربرابر هر نیرویی که "تهدیدی برای غرب" باشد، می‌ایستد. او با این‌حال مدعی شد که آمریکا یک "قدرت اشغالگر" نیست.


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : سه شنبه 1 مهر 1393برچسب:کری,جان کری,آمریکا,
 
به گزارش تسنیم به نقل از «الشرق الاوسط»، «جان کری» وزیر خارجه آمریکا، عصر دیروز در نیویورک با شاهزاده «سعود الفیصل» همتای سعودی خود دیدار و درخصوص راه‌های مبارزه با گروه تروریستی داعش رایزنی کرد.
یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا طی سخنانی در گفت‌وگویی مطبوعاتی، نشست کری و الفیصل را سازنده و صمیمی خواند.
این مقام آمریکایی که خواست نامش فاش نشود، تصریح کرد، شاهزاده فیصل بار دیگر خطاب به کری تأکید کرد عربستان سعودی با تمام توان، برای حمایت از ائتلاف جهانی برای مبارزه با این گروه تروریستی اقدام خواهد کرد.
بنا به گفته این مقام آمریکایی، در نشست وزرای خارجه آمریکا و عربستان همچنین درخصوص رایزنی‌های شاهزاده سعود فیصل با «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران سخن گفته شد و فیصل نیز تاکید کرد با وزیر خارجه ایران بار دیگر در ریاض دیدار خواهد کرد. فیصل به زمان این دیدار اشاره‌ای نکرد.
این دیپلمات آمریکایی ابراز عقیده کرد که نشست فیصل و ظریف هیچگونه تاثیری بر تلاش‌ها برای مبارزه با داعش در عراق و سوریه با مذاکرات درباره برنامه هسته‌ای ایران نخواهد گذاشت. کری نیز از مذاکرات مستقیم بین عربستان و ایران استقبال کرد.
براساس این گزارش، وزیر امور خارجه ایران، روز یکشنبه در نیویورک با همتای سعودی خود دیدار و بر ضرورت همکاری در راستای امنیت منطقه در مقابله با داعش تاکید کرد.
 
 

برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : یک شنبه 30 شهريور 1393برچسب:رییس جمهور,افغانستان,غنی,احمدزی,

"احمد زی رییس جمهور افغانستان شد "

به گزارش گروه خبری وبلاگ سفره ... امروز 30 شهریور ماه سال 1393 برابر با 21 سپتامبر 2014 میلادی  دو نامزد برنده انتخابات ریاست جمهوری افغانستان توافق کردند که بصوزت مساوی و عادلانه اشرف غنی احمد زی ریاست جمهوری را بر عهده بگیرد و نامزد طرف دیگر یعنی عبدالله عبدالله نیز ریاست تیم اجرایی را معرفی کند و البته کابینه ای متشکل از هر دوطرف به صورتی عادلانه تشکیل شود ...

به محض رسیدن خبرهای جدیدی آنرا به اطلاع شما دویتان گرامی خواهیم رساند ...

منبع گروه خبری وبلاگ سفره ...

 


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : شنبه 29 شهريور 1393برچسب:سفره,حاج قاسم,حجا قسام سلیمانی,

" حاج قاسم نبود عراق سقرط میکرد "

زاکانی با اشاره به تأثیر ایران در تحولات منطقه گفت: اگر حاج قاسم چند ساعت دیرتر به بغداد می‌رسید، بغداد سقوط می‌کرد همان‌طور که اگر الگو و اراده ایران نبود، سوریه سقوط می‌کرد؛ پس از پیروزی بشار در انتخابات بشار می‌گفت به‌جای این‌که به من تبریک بگویید بروید به رهبری ایران تبریک بگویید. 

به گزارش رسا ، علیرضا زاکانی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جلسه بزم اندیشه که در مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی برگزار شد، با ابراز خوشبختی از حضور در کنار مزجع حضرت ثامن‌الحجج (ع) و همفکری جامعه فرهنگی مشهد ، گفت: ما در دوره جهاد اکبر به سر می‌بریم و این دوره دارای ویژگی‌هایی است که شرایطی را بر ما تحمیل می‌کند. 

وی ادامه داد: اگر کسی موفق شود در این عرصه بندگی خوب خدا را داشته باشد، قیمت او از دوره جهاد اصغر بسیار بیشتر است همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند: «ارزش شهدای فتنه از شهدای جنگ بیشتر است»؛ امام (ره) و خدا را شکر می‌کنیم که ما را در ایامی قرار داده است که مسؤولیت‌های سنگین جهاد اکبر بر عهده ما هست. 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که نظام سیاسی مطلوب دارای شرایطی است، اضافه کرد: در این جریان باید بتوانیم مشارکت، تعامل و تقابل را بین همه فعالان و بازیگران عرصه داخلی و بین‌الملل بازشناسی کنیم که در این عرصه نیازمند عناصر و اجزایی هستیم که به کمک آن‌ها، راستی و درستی حرکت خود را می‌شناسیم. 

وی افزود: وقتی در دوره جهاد اکبر زندگی می‌کنیم، نگاه به بصیرت به‌عنوان رکنی که در دوره جهاد اکبر موفقیت‌های زیادی را برای ما به همراه دارد از اهمیت بسیاری برخوردار است که دارای لایه‌های زیادی است. 

لزوم داشتن بصیرت در دوره جهاد اکبر 

دبیر کل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی شاخصه اول در بصیرت را شناخت حق و باطل عنوان کرد و ابراز داشت: عنصر دوم، شناخت جبهه حق و جبهه باطل است زیرا تا حق و باطل را نشناسیم، نمی‌توانیم این صف‌بندی را تشخیص دهیم و با شناخت حق و باطل، نیاز به لایه سومی داریم که در این لایه، نقشه و اجزای عناصر دشمن و همچنین نقشه نیروهای خودی را بازشناسی می‌کنیم زیرا داشته‌های ما محدود است. 

وی با یادآوری این‌که برای تقابل با دشمن باید از توانایی‌های خود و امکانات دشمن اطلاع داشته باشیم، اظهار داشت: ممکن است دو دشمن، دو گروه و جریان در جبهه باطل باشند و هردو با اسلام و انقلاب اسلامی در تقابل باشند اما یکی فعال و مؤثر باشد و دیگری بی‌تأثیر باشد، سطح بصیرت این موضوع را روشن می‌کند که ما دشمنان اصلی و فرعی خود را تفکیک کنیم تا سطح آسیب‌پذیری خود را کاهش دهیم. 

زاکانی ادامه داد: سطح چهارم بصیرت این است که ما از یک بیننده به یک تلاشگر تبدیل شویم؛ یعنی خودمان در جبهه حق نقشه فعال قائل شویم و در مواقع ضروری به‌عنوان یک عامل حاضر شویم؛ آن مطلوبی که از بیان حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری استنباط می‌شود که جوانان انقلابی باید از این سطح برخوردار باشند. 

وی با تأکید بر این‌که برخورداری از یک قابلیت و روشمندی مبتنی بر قابلیت اجتهادی است که فرد می‌تواند در موضع فعال قرار داشته باشد، تصریح کرد: درحالی‌که یک عنصر اطلاعات عملیات که صحنه را می‌شناسد، هر موقع در موضع حمله قرار گیرد، با آگاهی کامل از موقعیت، نقشه دیگری را در دست دارد و به آن عمل می‌کند. 

از سکوت رهبری هم درس بگیرید 

این نماینده مجلس ادامه داد: انتظار از جوان انقلابی این است در سطح پنجم بصیرت قرار گیرد وقتی مقام معظم رهبری می‌فرمایند: «انتظار من از بسیجیان این است که از سکوت من نیز درس بگیرند»، یعنی یک جوان انقلابی باید در سطحی اعلا از بصیرت قرار داشته باشد. 

وی با اشاره به ماجرای برادر خلیفه سوم، اضافه کرد: خلیفه سوم برادری داشت که پیامبر در مورد او فرموده بودند: «اگر این فرد را درحالی‌که خود را از پرده کعبه گرفته است، دیدید، او را پایین آورید و گردن بزنید؛ روزی خلیفه سوم برادرش را برای بخشش نزد پیامبر آورد و در میان مردم سه بار از پیامبر درخواست عفو کرد و پیامبر سکوت کردند؛ پس از بار سوم ایشان برادر خلیفه را بخشیدند و در پاسخ به مردم که چرا او را بخشیدید، فرمودند: «شما که دستور مرا شنیده بودید و می‌دانستید باید این فرد را گردن بزنید، چرا همه سکوت کردید؟ من منتظر بودم تا یکی از شما فرمان مرا اجرا کند». 

زاکانی با بیان این‌که می‌توان با اقدام مناسب در زمان مقتضی، سطح انتظار رهبری را افزایش داد، عنوان کرد: این‌که مسلمانان می‌توانند میدان مطالبات رهبری را افزایش دهند، یک قاعده است یعنی ما می‌توانیم مسیر را به‌گونه‌ای دنبال کنیم که رهبر معظم انقلاب سطح بالاتری از انتظارات خود را طلب کنند. 

لازمه‌های داشتن بصیرت فعال 

وی، رعایت تقوا و تصرف تخصصی در حوزه سیاسی را دو لازمه ابتدایی قرارگیری در سطح پنجم بصیرت دانست و ادامه داد: اگر کسی در حوزه معرفتی بصیر است و در حوزه سیاسی بصیر نیست، نمی‌توان ایرادی به او گرفت زیرا او نیز در حوزه خود بصیرت دارد اما چیزی که در عمل برای ما حجیت دارد، کلام ولی‌فقیه است. 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، سومین اصل را زمان‌شناسی عنوان کرد و بیان داشت: تفاوت شهدای کربلا و توابین در همین زمان‌شناسی است به‌گونه‌ای که تمام چند هزار سپاه توابین حتی به‌اندازه یک شهید کربلا مؤثر نبودند. 

وی افزود: لازمه بعدی، داشتن یک منظومه کلی و الگوی دقیق قابل‌اعتماد و اطمینان است که برگرفته از همین الگو، باید میزان‌ها و ملاک‌هایی را استخراج‌کنیم که به‌عنوان سنجش از آن‌ها استفاده کرده و درنهایت با درک درست از واقعیت‌های سیاسی کشور، این واقعیت‌ها را استخراج کند. 

زاکانی به بیان سطوح مختلف به وجود آمده در سطح قدرت‌های جهانی پرداخت و اظهار داشت: تا پیش از انقلاب اسلامی، دو گروه سلطه‌گر و سلطه‌پذیر بر دنیا حاکم بودند و سلطه‌گرها در دو بخش غرب و شرق حضور داشتند؛ امام (ره) هم در مقام نظر و هم در مقام عمل سلطه‌گر را به چالش کشید. 

انقلاب اسلامی مدل استقلال از نظام سلطه را مطرح کرد 

وی اضافه کرد: امام خمینی (ره)، شعار سرمایه‌داری غرب و همچنین مکتب مارکسیست و مساوات شرق را با تعریف درست از عدالت و معنویت به چالش کشید زیرا نگاه امام، نگاه معرفی اسلام ناب بود که در دل خود نگاه وحدت جهان اسلام داشت؛ درواقع، امام در مقام عمل در مقابل شرق و غرب، مدل استقلال از این دو را با شعار نه شرقی و نه غربی به ملت‌ها آموخت. 

دبیر کل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی بابیان این‌که تا پیش از انقلاب اسلامی دو گروه عمده تحت سیطره اسلام آمریکایی بودن، ابراز داشت: گروه اول، اسلام سکولار با محوریت ترکیه و از طرفی نیز اسلامی متحجرانه با محوریت عربستان که انقلاب اسلامی گروه سومی را به‌عنوان اسلام ناب دراین‌بین بنیان نهاد که امروز ما در این عرصه در اوج قدرت هستیم. 

وی خاطرنشان کرد: دقت در اصول، دقت در اعتدال و منطق در محور شوم موج می‌زند که به این واسطه توانسته سرآمد الگوها باشد و هر اتفاقی که در این ۳۵ سال افتاده درواقع پاتک دشمن در برابر تکی است که امام راحل در ۳۶ سال پیش انجام داده است. 

جهانی‌سازی انقلاب اسلامی، جهانی‌سازی فرهنگی است 

این فعال سیاسی با بیان این‌که قطب سلطه‌گر با محوریت آمریکا و قطب مستضعفین و مسلمین با محوریت ایران به دنبال جهانی‌سازی هستند، گفت: قدرت محور مستضعفین در کثرت خواص اهل حق و جان‌برکف است که خود مقدمه ظهور است، آنان بصیرت دارند و بصیرتشان به‌جاست و باقدرت و شجاعت قیام کرده و در مقابل ظلممی ایستند؛ ما نیز به دنبال جهانی‌شدن هستیم اما جنس پیام ما، پیام فرهنگی است. 

وی با تأکید بر این‌که مدعی هستیم ما در اوج قدرت قرار داریم، بیان داشت: مقام معظم رهبری پس از مرخصی از بیمارستان یک بازی منطقه‌ای را بر هم زدند و گفتند این ادعاهای بی‌شرمانه آمریکایی‌ها تفریح ایشان در بیمارستان بود؛ روزی جانشین سفیر آمریکا برای شاه تعیین تکلیف می‌کرد اما امروز اوباما با به‌صف کردن ۴۰ کشور دنیا، اسباب تفریح را فراهم کرده است. 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی به بررسی و بیان تقسیم‌بندی گروه‌های داخل کشور پرداخت و عنوان داشت: در داخل کشور سه گروه خودی وجود دارد که دسته اول از ولی‌فقیه عقب‌مانده‌اند که خودی متأخر نام دارند، دسته دوم افرادی هستند که از ولی‌فقیه جلو افتاده‌اند و خودی متقدم نام‌گرفته‌اند و دسته سوم، خودی ملازم هستند به این معنا که همراه و همگام با ولی‌فقیه پیش می‌روند. 

رهبری مانع ورود تحلیل غلط به فرهنگ کشور هستند 

وی بابیان این‌که در خودی‌های ملازم دو نوع تفکر صرفاً آرمان‌گرایی و واقع‌گرایی وجود دارد، اضافه کرد: مقام معظم رهبری یک آرمان‌گرای واقع‌بین است و اجازه نمی‌دهد تحلیلی غلط وارد فرهنگ کشور شود. 

این تحلیل‌گر سیاسی به برنامه‌ریزی‌های آمریکا برای طراحی و اجرای دهکده جهانی به کدخدایی آمریکا اشاره و ابراز داشت: امام (ره) سنگ بزرگی در چرخ‌دنده‌هایی که آنان برای اداره دنیا تنظیم کرده بودند، انداخت و هرچه روبه‌جلو می‌رویم، این چرخ‌دنده‌ها در حال خرد شدن است. 

وی بابیان این‌که امریکا روزی به دنبال جهانی‌سازی بود و امروز برای تأثیرگذاری بر منطقه دست‌وپا می‌زند، اظهار داشت: امروز اراده‌ای که ایران در حال دنبال کردن است در تقابل با اراده آمریکا قرار می‌گیرد و در این تقابل آمریکا شکست می‌خورد؛ شاهد این مثال نیز سوریه است که آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، اردن و بسیاری از کشورهای دیگر تلاش کردند تا ضعیف‌ترین حلقه مقاومت را بشکنند اما تنها کشوری که ایستاد و این برنامه را بر هم زد ایران بود. 

زاکانی به تأثیر ایران در تحولات منطقه اشاره کرد و گفت: اگر حاج قاسم چند ساعت دیرتر به بغداد می‌رسید، بغداد سقوط می‌کرد همان‌طور که اگر الگو و اراده ایران نبود، سوریه سقوط می‌کرد؛ پس از پیروزی بشار در انتخابات بشار می‌گفت به‌جای این‌که به من تبریک بگویید بروید به رهبری ایران تبریک بگویید، افتخار من این است که به نامه ۱۱ بندی رهبری عمل کردم و پیروز شدیم. 

اجرای سیستم یکپارچه‌سازی مسلمانان توسط انقلاب اسلامی 

وی با اشاره به تحولات یمن، بیان داشت: در یمن حادثه‌ای عظیم‌تر و بزرگ‌تر از لبنان در حال وقوع است؛ از ۲۰ استان یمن ۱۴ استان به دست انقلابیون یمن است و ۹۰ درصد صنعا نیز همین‌طور؛ باتدبیری که اندیشیده شده نماز جمعه‌های چندمیلیونی که را با امامت یک شافعی اقامه می‌کنند و با این کار تمام معادلات را بر هم زده‌اند؛ پس از پیروزی در یمن به‌طور حتم نوبت عربستان است زیرا این دو کشور حدود ۲ هزار کیلومتر مرز مشترک داشته و از طرفی نیز امروز ۲ میلیون نفر اسلحه به دست سازمان‌یافته شده در یمن وجود دارد. 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: یک تحلیل‌گر مسائل سیاسی گفته است: «امروز انقلاب اسلامی سه پایتخت کشورهای عربی را در اختیار دارد و تا چند وقت دیگر صنعا را نیز گرفته و سیستم یکپارچه‌سازی مسلمانان را اجرایی خواهد کرد»./


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : شنبه 29 شهريور 1393برچسب:سفره,قندوپند,

 

سلام بر بازدیدکنندگان گرامی ... لطفا بخاطر داشته باشید این بخش از این پس هر هفته برای انتقاد از مسوولان و کارهای درون کشور گذاشته میشود ... قصد توهین به هیچ کسی رو ابدا نداریم لطفا با جنبه باشید... یا حق

سری اول -

انگار این صدا و سیمای ما چشم دیدنه یه روز خوشم نداره ... داداش ضرغامی انگار خوش نداره روزای آخر بحرف کسی گوش بده

نیست که نیست ... ای بابا برادر من چرا گوش نمیدی ... تبلیغات به اوج خود رسیدند و جدیدا رسوایی برنامه هفت انگاری مزه داده به دهن منتقدان جنابتان ... دقت کن برادر من دقت

میبینم که ... توی خیابونم که میری بعضی از این نابکارها یاد گرفتند ساپورت پوشیدن چیز جالبی نیس ولی این خواهرای ما انگاری

آخه آبجی جان چطور توی این جا میشی تو ... لباس هارو ازت نگرفتند که ؟؟؟!!!!!

مسابقات والیبال قهرمانی جهان واسه ایران بسیار خوب بود ... هر چند نشون داد ایرانیا راست میگفتن توی هواپیما موقعی از مرز ایران رد میشن و خلبانم اعلام میکنه همه کشف حجاب میکنن ... فک کنم بچه ها روز آخر فکر میکردن آمریکایی ها از شدت خوشحالی برای مجاز شدن حضور زنان ایران در ورزشگاه ها از کالیفرنیا مینی بوس گرفتن در بست تا لهستان اومدن واسه تشویقشون ... نمیدونستن که اینا هموطنن !!!!!!!!!!!!!!!!

من نمیدونم خانم های ایران که توی هیچ رشته ورزشی آنچنان موفق نیستن میخوان با حضور در ورزشگاه های ایران چی رو ثابت بکنن ... نه ... نگین که میخوان از مردا یاد بگیرن ... اخ جانم تیم والیبال زنان هم قدر میشه میریم واسه گرفتن مدال توی المپیک 2016 انشالله !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شنیدم جدیدا این کفش های نردبانی زنان ( پاشنه بلند )توی فروشگاه ها با قیمت بسیار مناسبی فروش میره ... 25000 تومان ... عالیه خانمها بشتابید از دست میرن ها ... و الا تحریم میشیم همینام از دستتون میرن ها !!!!!

به بعضیام باید گفت شما بیا مارو سیاه کن ... صدای الله اکبرشون تا خونه ماشالله خان میره و بعد نمازم ... استغفرلله ...

اعلام شده  بعضی خانم های ایرانی نظر سبک بدن خود را روی زنان آمریکایی گذاشته و اونجوری خودرا درست میکنن ... خدا کنه خبر  اشتباه باشه ... ععععههههه مصرف کرم و پودر و ژل و مل هر کوفت و زهرماری آهان ساپورت وای زیاد میشه ... چقد ما تولید داریم و اینارو دیگه کجای دلمون بزاریم ها

نویسنده : آرمین افراسیابی

مورد تایید مدیر محترم وبلاگ 

منبع : وبلاگ خبری تحلیلی فرهنگی سفره


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : شنبه 29 شهريور 1393برچسب:انصار,بانک انصار,سپاه پاسداران,
به گزارش پایگاه خبری انصارحزب‌الله، مدیرمسئول هفته‌نامه یالثارات‌الحسین(ع) این هفته در سرمقاله یالثارات با عنوان "مالک" نوشت:

لایَنام عنکم و انتم فی غفله ساهون، غُلِبَ واللهِ المتُخاذلون
(نهج‌البلاغه اميرالمومنين- خ‌۳۴)
این روز ها بانگ«انصار آمد» خواب عده ای را برآشفته.
کسانی عامدانه خود را به خواب زده و برای خواب کردن مومنان لالائی سکولاری می‌خوانند، چنانچه به وفور مشاهده می‌کنید . از دیگر سو با اظهارات روحانی در سفر مشهد ،‌حباب خوش رنگ و لعاب اعتدال در ساحت فرهنگ ترکيد که باید از قضا این اتفاق را به فال نیک گرفت و بصیرت افزایی کرد و آن‌گاه همتی ، حرکتی ....

بحث مستوفا در شرح ماهیت و خطر سکولاریزه کردن اسلام در همین صفحه و همین صحیفه گذشت.(يالثارات ۱۹شهريور) دراین نوشتار پس از ذکر چند نکته مقدماتی، مسئله این خواهد بود که چگونه «علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد»؟

شاه ‌معدوم مدعی بود می‌خواهم جامعه را به تمدن بزرگ برسانم و پس از کثافت کاری و فجایع وصف ناپذیر جشن‌های دوهزار و پانصدساله شاهنشاهی - جشن‌هایی که برای نمونه یک زن و مرد عریان در جلوی چشمان مدعوان داخلی و خارجی کاري ‌کردند که فقط خوک های کثیف در طویله خود می‌کنند . نام این فضایح شد جشن فرهنگ و هنر در شیراز- زان پس شاه گفت اکنون به دروازه‌تمدن بزرگ رسیده ایم و باید تاریخ هجری اسلامی را هم تاریخ گبری شاهنشاهی کنیم و کرد آن چه کرد!

البته همّت و غیرت امام و انقلابیون حزب الله ، درست و حسابی از خجالت شاهنشاه و تمدن بزرگش در آمد و شاه و تمدن بزرگش را به جهنم تاریخ فرستاد.

پس از انقلاب و با بند شدن دست خاتمی به دم گاو قدرت ، این بیچاره نیز مدعی شد می‌خواهم ایران را «جامعه مدنی» کنم . پس از آن که گند ملاقات خاتمی و سوروس درآمد و بر ملا شد که جامعه مدنی چیزی جز نسخه القایی جرج سوروس یهودی صهیونیست برای سرنگونی نظام و بر اندازی اسلام از این سرزمین نیست، خاتمی با پررویی مدعی شد منظور من از جامعه مدني، مدینه النبی بود! و اگر نبود درایت رهبری معظم و دفع فتنه در مدیریت توطئه صهیونیستی ،‌اکنون ایران به لحاظ اقتصادی و سیاسی تيول و ملک طلق صهیونیست ها شده‌بود و به لحاظ فرهنگی نیز آبریزگاه خوکان کثیف و فاسد عربی و غربی!

خاتمی سالیانی پس از کنده شدن از قدرت غصبی ، با حماقت سردمداری و شرکت در طراحی فتنه۸۸ به جنگ و بر اندازی علنی روی آورد و پس از شکست و ناکامي به موجودی مفلوک و سرخورده و منزوی مبدّل شد.

حالا با این سوابق مشعشع خاتمی شرم‌زده و درهم‌شکسته، وزیر ارشاد زیر تابلوی اعتدال اعلام می‌کند ما در دوره وزارت بر ارشاد از تجربیات خاتمی استفاده می‌کنیم. رئیس او هم در نطق مشهد ، ناخواسته پرده از چهره فرهنگ اعتدال پس می‌زند.

اسلام رحمانی حضرات هم چیزی است در همین مایه ها و دکّانی تقلبی رو در روی اسلام ناب محمدی که امام(ره) منادی آن بود و بنیه عزت و عظمت آن، اسلام آمريکايي را از صحنه ايران منکوب و متواري ساخت و چندي‌است مي‌رود تا در جاي جاي جهان اسلام به ثمر بنشيند. از اسلام ناب خمینی (ره)، حکم اعدام سلمان رشدی و ارتداد ملی- مذهبی های قرآن‌ستیز بیرون آمد.

از اسلام رحمانی آقایان جز لب و لوچه ای آویزان و نفی انجام امر و نهی واجب الهی و غیرت و حجاب و پاکدامنی و دریوزگی دشمنان خدا ،‌کار دیگری ساخته است؟ اسلام عقیم و بی صلابت و شدیداً سکولاریزه شده و اباحه گرا جز این است ؟! چه اسلامی؟! چه رحمانی؟! چه کشکی؟!

حضرت امام‌المسلمین؛ مقام ولایت و پس از آن خبرگان بصیر امت در چند نوبت هشدارهای لازم را داده اند و حتی اظهار نگرانی مکرر داشته‌اند- شکرالله مساعیهم. 
اگر احیاناً هنوز رزمنده‌ای باشد و منتظر بماند تا دشمن با نام و نشان از مرزها تهاجم کند وبعد ‌برود دفاع کند،‌ول معطّل است!

دشمن دیری است از درون تهاجم کرده و منتظر است زهر اباطيلي که اشاره شد در جان جوانان و پیکره توانمند انقلاب اثر کند و نظاره گر فروپاشی از درون باشد!

کجاست نواب صفوی که با دشمن شناسی عمیق و غیرت علوی از سکولارهای دوران نُطُق بکشد؟!

کجاست سید عبدالحسین واحدی که در اوج غربت و غلبه سفّاکی دشمن به مزدوران شاه و آمریکا بگويد: ما مسلسل‌های شما را می‌جَویم و تفاله‌های آن را تُف می‌کنیم.

کجاست مالک که امیرالمومنین در حق او فرمود: «مالک اگر کوه بود، کوهی عظیم بود و اگر صخره بود صخره ای سخت...»

***
اما نه...! مگر نه اینست که مالک‌ها طفیل وجود علی(ع) هستند . امروزه روز اگر چه علی(ع) در بین ما نیست. ولی سیدعلی که هست. پس لابد مالک‌گونه ها هم هستند و اتفاقاً هزاران تن هم هستند فقط در تهران.
و اینک پیشقراولان آن‌ها در کارند تا ...
در این وادی باز هم سخن هست تا مجالی دیگر.

والسلام 
والله الموفّقِ و المعین

برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
به گزارش شریان نیوز ، رسانه های عربی طی چند ساعت اخیر توجه ویژه ای به خبر سرنگونی پهپاد جاسوسی رژیم صهیونیستی بر فراز تأسیسات هسته ای نطنز داشته اند.
 روابط عمومی کل سپاه در اطلاعیه ای از سرنگونی یک فروند هواپیمای جاسوسی بدون سرنشین رژیم صهیونیستی که قصد جاسوسی از تاسیسات هسته‌ای نطنز را داشته است خبر داد. روابط عمومی کل سپاه در اطلاعیه ای اعلام کرد: یک فروند هواپیمای جاسوسی بدون سرنشین رژیم صهیونیستی پس از رهگیری توسط پدافند نیروی هوا فضای سپاه مورد اصابت موشک قرار گرفت و سرنگون شد. براساس این اطلاعیه هواپیمای منهدم شده از نوع پنهانکار و رادار گریز بوده و قصد نفوذ به حریم منطقه‌ هسته ای نطنز را داشت که با هوشیاری و اقدام به موقع شبکه پدافندی، قبل از ورود به منطقه، مورد اصابت موشک زمین به هوا قرار گرفت.

این اطلاعیه افزوده است: این اقدام شیطنت‌آمیز باردیگر خوی ماجراجویی رژیم صهیونیستی را آشکارتر و برگ سیاه دیگری به پرونده سراسر جنایت و خباثت این رژیم جعلی و جنگ طلب افزود.در این اطلاعیه همچنین تاکید شده است: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درکنار سایر نیروهای مسلح جمهوری اسلامی برای دفاع از ملت شریف و سرزمین اسلامی ایران از آمادگی همه جانبه و قاطع برخوردار بوده و حق هر گونه واکنش و مقابله به مثل را برای خود محفوظ می داند.

بلافاصله پس از انتشار این خبر رسانه های عربی به طور گسترده به بازتاب آن پرداختند و در گزارشهای متعددی از زوایای مختلف به آن پرداختند:

- شبکه قطری الجزیره: این برای نخستین بار است که ایران از سرنگونی یک پهپاد جاسوسی بر فراز تاسیسات هسته ای خبر داده است.

- پایگاه سعودی ایلاف: پهپاد اسرائیلی تلاش داشته بر فراز بزرگترین تاسیسات اتمی ایران پرواز کند.

- شبکه فرانس 24 عربی: نیروهای امنیتی ایران پهپاد مذکور را با موشک منهدم کرده اند.

- پایگاه سعودی الحیات: ایران، اسرائیل را به عبور از خط قرمز متهم کرده است.

- رویترز عربی: ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه ای اعلام کرده که به گزارشهای خارجی، واکنش نشان نمی دهد.

- روسیا الیوم: ایران اقدام اسرائیلی ها را شیطانی دانسته است.

- روزنامه الشرق الاوسط: پهپاد اسرائیلی تلاش داشته وارد منطقه پرواز ممنوع تاسیسات هسته ای ایران شود.

- پایگاه لبنانی  الخبرپرس: اسرائیل بر دربهای جنگ با ایران کوبید و پاسخ محکم ایرانی‌ها را متحمل شد.

همچنین :

 

به گزارش قدس آنلاین به نقل از «تابناک»، خبر هدف قرار دادن یک پهپاد رژیم اسرائیل از سوی نیروهای نظامی ایرانی، مهمترین موضوعی است که از روز گذشته تاکنون بازتاب بسیار گسترده ای در مطبوعات و رسانه های جهان داشته است. روزنامه انگلیسی «ایندیپندنت» می نویسد ایران اعلام کرده سپاه پاسداران یک پهپاد اسرائیلی را که به سمت یکی از مراکز هسته ای این کشور در حرکت بوده، ساقط کرده است. این روزنامه ضمن اشاره به بیانیه منتشره درباره سقوط پهپاد مذکور از سوی سپاه پاسداران می نویسد این پهپاد از نوع رادار گریز بوده و در نزدیکی تأسیسات هسته ای نطنز هدف قرار گرفته است. ارتش رژیم اسرائیل گفته در این زمینه اظهارنظری نمی کند.

این خبر، مورد توجه مطبوعات اسرائیلی نیز قرار گرفته، به گونه ای که سایت خبری «آروتز شوا» ضمن انتشار اخبار تکمیلی در این زمینه، از بررسی و مطالعه پهپاد مذکور از سوی سپاه پاسداران خبر داده است. این سایت می نویسد چند ساعت پس از اعلام اینکه ایران یک پهپاد جاسوسی اسرائیلی را بر فرار مرکز هسته ای نطنز ساقط کرده، یک مقام ارشد ایرانی گفته بخش هایی از این پهپاد هنوز سالم مانده است. آروتز شوا با اشاره به سخنان سردار رمضان شریف، سخنگوی سپاه پاسداران می نویسد به گفته وی، این بخش های سالم برای دستیابی به اطلاعات بیشتر درباره پهپاد مذکور مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

اما اخبار مربوط به سفر وزیر خارجه ایران به عراق نیز از جمله موضوعاتی است که مورد توجه مطبوعات و رسانه های جهان قرار گرفته است. خبرگزاری کویت با انتشار مطلبی در این زمینه، از تأکید مجدد ایران بر حمایت از عراق خبر داده است. این خبرگزاری می نویسد هم نوری مالکی، نخست وزیر سابق و هم حیدرالعبادی، نخست وزیر جدید عراق در جریان دیدارهای خود با محمد جواد ظریف، خواستار همکاری بیشتر منطقه ای برای مبارزه با تهدید تروریست های تکفیری شده اند. ظریف نیز در این دیدار علاوه بر ابراز حمایت از عراق در مقابل این تهدید، بر اهمیت تثبیت روابط دوجانبه و سوق دادن این روابط به سمت توسعه و شکوفایی بیشتر تأکید کرده است.

در مطلبی دیگر مربوط به عراق، روزنامه ترکیه ای «صباح» از تکمیل مرحله نخست خط لوله گاز ایران- عراق خبر داده است. این روزنامه می نویسد بنا بر اعلام مقامات مسئول ایرانی، نخستین بخش خط لوله گازی ایران به عراق تکمیل شده است. در این مطلب به نقل از علیرضا غریبی، مدیر عامل شرکت توسعه و مهندسی گاز ایران آمده: «مرحله آزمایشی اولیه این خط لوله به طول 97 کیلومتر و قطر 47 اینچ در ایران آغاز شده است». ایران از طریق این خط لوله روزانه 4 تا 7 میلیون متر مکعب گاز به عراق صادر خواهد کرد که این میزان ظرف مدت سه سال، به 25 میلیون متر مکعب افزایش خواهد یافت. صباح اشاره می کند که ایران قصد دارد تا سال 2020، سالانه 80 میلیارد متر مکعب گاز طبیعی به آسیا و اروپا صادر کند.

در نهایت، باید اشاره کرد که خبر رونمایی از دستاوردهای جدید ایران در حوزه صنایع دفاعی و نظامی نیز مورد توجه شماری از مطبوعات بین المللی قرار گرفته است. «واشنگتن اگزمینر» می نویسد همزمان با سخنان حسن روحانی، رئیس جمهور ایران مبنی بر اینکه دکترین نظامی ایران بر مبنای بازدارندگی و مقابله با تهدیدات قدرت های خارجی قرار دارد، در این کشور از نسل جدیدی از موشک های دریای کوتاه برد و همچنین پهپادها رونمایی شده است. این سایت اشاره می کند که موشک «قدیر» با برد 100 کیلومتر و پهپادهای «کرار 4» و «مهاجر 4»، مواردی بوده اند که روز گذشته در ایران از آن ها رونمایی شده است.


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : دو شنبه 3 شهريور 1393برچسب:اسراییل,پهپاد,پهپاد اسراییل,

به گزارش افکارنیوز، خبرگزاری رویترز از قول فرماندهان نظامی رژیم صهیونیستی گزارش داده در صورت تأیید خبر سرنگونی پهپاد اسرائیل
در حریم هوایی ایران این پهپاد احتمالا از نوع پهپادهای «هرون» یا نوع
قدرتمندتر«ایتان» (یا هرون تی‌پی) بوده است. به نوشته رویترز، اسرائیل از
این پهپادها برای انجام مأموریت‌های شناسایی دور برد استفاده می‌کند.

پیش از این برخی رسانه‌های رژیم صهیونیستی نیز خبر مشابهی منتشر کرده بودند.

خبرگزاری
رویترز از قول فرماندهان نظامی در اسرائیل گزارش داد که استفاده از هر دو
نوع این پهپادها برای انجام مأموریت‌های شناسایی محتمل است.

هواپیمای
بدون سرنشین هرون تی‌پی ساخت صنایع هوافضای اسرائیل است که می‌تواند در یک
نوبت بیش از ۲۴ ساعت پرواز کند. این هواپیما مدل پیشرفته‌تری از پهپادهای
«هرون» است که از آن هم در عملیات‌های با فاصله طولانی استفاده می‌شود.

روابط
عمومی کل سپاه روز یکشنبه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: یک فروند هواپیمای
جاسوسی بدون سرنشین رژیم صهیونیستی پس از رهگیری توسط پدافند نیروی هوا
فضای سپاه مورد اصابت موشک قرار گرفت و سرنگون شد.

براساس این
اطلاعیه، هواپیمای منهدم شده از نوع پنهانکار و رادار گریزبوده و قصد نفوذ
به حریم منطقه‌ هسته‌ای نطنز را داشت که با هوشیاری و اقدام به موقع شبکه
پدافندی، قبل از ورود به منطقه مورد اصابت موشک زمین به هوا قرار گرفت.

این
اطلاعیه افزوده است: این اقدام شیطنت‌آمیز باردیگر خوی ماجراجویی رژیم
صهیونیستی را آشکارتر و برگ سیاه دیگری به پرونده سراسر جنایت و خباثت این
رژیم جعلی و جنگ طلب افزود.


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : دو شنبه 3 شهريور 1393برچسب:موسیقی ,موسیقی ما,سایت موسیقی ما,فتنه,فتنه گر,

 

خدمت دوستان عرض می شود که ای دوستان چرا خجالت !!!! نکشید بخدا !!!!! بیشتر بنویسید . این خواننده واقعا مجاز است !!!

ما به کجا می رویم !!!!! واقعا سایت رسمی موسیقی ما حق نوشتن چنین چیزی را دارد !!! حال آنکه مردمی هر چند تغییر یادشان نرفته جوان هایشان چطور در ملا عام شهید شدند و روز عاشورا به حسین مظلوم چه اهاناتی کردند و چه کسانی که برهنه نشدند !!!!!!!! متاسفانه شورای نظارتی بر کار سایت های داخلی نیست !!!! حقا این سایت باید فیلتر شود تا برخورد جدی با خاطیان شود . این خواست همه خانواده های شهداست . این ها پرده دریست . یا صاحب الزمان ادرکنا

 

منبع : گروه رهروان ولایت و رهبری


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : دو شنبه 3 شهريور 1393برچسب:اسرالیا,حمله,حمله به,هوایی,داعش,ایران,

 

یک روزنامه استرالیایی از احتمال پیوستن نیروی هوایی این کشور به جنگنده‌های آمریکایی برای حمله به مواضع داعش در عراق خبر داد.

به
گزارش تسنیم، روزنامه «استرالیان»، چاپ استرالیا خبر داده که نیروی هوایی
این کشور احتمالا با جنگنده‌های آمریکایی برای هدف قرار دادن مواضع گروه
داعش در عراق همراه می‌شود.

این خبر در حالی منتشر شده که دولت عراق
خواستار حمایت تمامی کشورهای برای مقابله با نیروهای داعش شده و ایران هم
اعلام کرده به بغداد برای مقاومت در برابر نیروهای داعش کمک خواهد کرد.

«تونی ابوت»، نخست وزیر استرالیا پیش از این گفته بود این کشور احتمال دخالت نظامی در عراق را رد نمی‌کند.


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی

 

به گزارش جام نیوز؛  ۲۸ بهمن ماه سال ۹۲ شبکه تلویزیونی العربیه فیلمی منتشر کرد که حاکی از ربوده شدن ۵ مرزبان ایرانی از سوی گروهک تروریستی جیش العدل بود. در این فیلم کوتاه یکی از سربازان که بعدا ًمشخص شد جمشید دانایی فر است در صحبت های کوتاهی از ربوده شدن خود و دوستانش به دست این گروهک تروریستی خبر داد.

 

در ادامه مشخص شد ۵ سرباز ایرانی در منطقه عمومی جکیگور استان سیستان و بلوچستان هنگامی که در حال نگهبانی بودند از سوی اعضای این گروهک ربوده و به خاک پاکستان منتقل شدند.

 

پس از این اقدام گروهک تروریستی جیش العدل کاربران شبکه های اجتماعی و مسئولین مرتبط با این ماجرا موجی را برای آزادی مرزبانان آغاز کرده و گفتگوها برای آزادی ۵ سرباز ربوده شده آغاز شد. ۴ فروردین سال ۹۳ گروهک تروریستی جیش العدل در وبلاگ خود اعلام کرد که جمشید دانایی فر را به تلافی مرگ یکی از اعضای گروه خود در زندان ایران؛ دار زده است.

 

انتشار این خبر با واکنش هایی از سوی خانواده و شبکه های اجتماعی روبرو شد. الهام نظام دوست همسر جمشید دانایی فر از مجامع بین المللی برای کمک به روشن شدن وضعیت همسرش درخواست همکاری کرد.

 

پس از اعلام خبر به شهادت رساندن جمشید دانایی فر شبکه تلویزیونی العربیه که اخبار مرتبط به گروهک تروریستی جیش العدل را پوشش می دهد عکسی را بر روی خروجی خود قرار داد و مدعی شد این تصویر متعلق به شهید دانایی فر است.

 

بررسی ها در ادامه نشان داد که این تصویر هیچ ارتباطی با مرزبان ایرانی ندارد چرا که اصل این تصویر جعلی بوده و مربوط به کشته شدن یک سرباز عراقی است. ۱۷ فروردین ۴ تن از مرزبانان ربوده شده آزاد و به وطن بازگشتند اما از دانایی فر خبری نبود.

 

پس از آن خبر های ضد و نقیض بسیاری در خصوص جمشید دانایی فر در شبکه ها و خبرگزاری های مختلف عنوان و توسط مسئولین تایید و تکذیب می شد تا اینکه پس از گذشت ۲۰۰ روز علی اصغر میرشکاری معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان خبر شهادت جمشید دانایی فر توسط گروهک تروریستی را تایید و عنوان کرد: ما به دنبال تحویل جنازه این شهید به خانواه اش هستیم.

 

 ۱۷ بهمن ماه سال ۹۲ پنج مرزبان کشورمان رامین حضرتی، سجاد زاهانی، جمشید دانایی‌فر، محمد نظامی و جمشید تیموری در منطقه مرزی جکیگور استان سیستان و بلوچستان توسط گروهک تروریستی موسوم به جیش العدل ربوده شدند.

منبع: گندم پرس

 

 

تکمیلی: دقایقی پیش وزارت کشور طی پیامی ضمن تکذیب این خبر اعلام کرد: تا زمانیکه دولت پاکستان مستندات خود را در ارتباط با مرزبان ربوده شده در اختیار ما قرار ندهد، هیچ خبری مورد تائید وزارت کشور نیست.


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : دو شنبه 3 شهريور 1393برچسب:روحانی,رییس جمهور,اوباما,آمریکا,5+1,

ایران هسته‌ای در گزارشی نوشت:

این احتمال وجود دارد که آقای روحانی تصمیم داشته باشد مذاکرات هسته ای در نیویورک را شخصا اداره کند.

برخی تحلیلگران می گویند با توجه به زمان اندک باقی مانده تا نوامبر 2014 و عزم دولت آقای روحانی برای دست یابی به توافق نهایی با 1+5، این احتمال جدی است که رییس جمهور خود ریاست تیم مذاکره کننده هسته ای را در نیویورک بر عهده بگیرد.

این تحلیلگران می گویند این احتمال وجود دارد که طرف مقابل نیز ناچار به بررسی گزینه حضور روسای جمهور در مذاکرات هسته ای باشد.

در این صورت مذاکرات هسته ای به اصطلاح در سطح سران برگزار خواهد شد.

نشانه هایی وجود دارد که این امر به عنوان یک سناریوی جدی از سوی دولت در حال بررسی است.

مهم ترین نشانه سخنان روز چهارشنبه 29 مرداد آقای حسن روحانی در جمع سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی در اردبیل بود که در آن در به گونه ای سخن گفت که گویی ممکن است خود مدیریت مذاکرات را بر عهده بگیرد.

پس از سخنان روحانی، هفته نامه آلمانی اشپیگل به نقل از منابع خود خبر داد که رییس جمهور ایران به ظاهر قصد دارد شخصات در مذاکرات هسته ای با پنج قدرت دارای حق وتو و آلمان شرکت کند.

شپیگل روز 31 مرداد در این باره نوشت: «رییس جمهوری ایران در روز چهارشنبه تاکید کرد که هدف او آن است که هم به تحریم های اقتصادی خاتمه دهد و هم حق ایران در داشتن برنامه صلح آمیز هسته ای را حفظ کند و در این راه اگر لازم شود ممکن است خودش مذاکرات هسته ای را اداره کند».

برخی کارشناسان می گویند به 3 دلیل احتمال چنین اتفاقی در نیویورک منتفی نیست.

1- دلیل اول این است که حضور رییس جمهور در مذاکرات سرعت زیادی به گرفتن تصمیم های دشوار خواهد داد که برای نهایی شدن توافق هسته ای لازم است.

2- دلیل دوم این است که تیم مشاوران آقای روحانی در سال گذشته هم در پی آن بودند فرصت مذاکرات هسته ای را بدل به صحنه ای برای مذاکره سطح بالا با امریکا بکنند. این تیم عقیده دارد فرصت سال گذشته از دست رفته اما فرصت امسال را باید قدر دانست.

3- سومین دلیل این است که آقای روحانی مایل است افتخار لغو تحریم ها مشخصا به نام خود وی ثبت شود نه حتی به نام ظریف و وزارت خارجه.

با این حال، مشکل اصلی در این زمینه این است که همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید کرده اند مجوز مذاکره با امریکا فقط تا سطح وزیر خارجه صادر شده و مذاکرات بالاتر از آن در چارچوب سیاست های مصوب نظام نخواهد بود.


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 17 صفحه بعد